Peste 10 mii de români s-au plâns în primele șase luni ale anului Autorității de Reglementare în Energie de felul în care sunt tratați de marii furnizori de gaze și curent. Câte dintre plângerile lor au fost și soluționate, nu știm. Șefii ANRE spun, însă, că în urma acestor sesizări au dat amenzi usturătoare.

Hidroelectrica, o companie deținută de stat, care are acum cele mai bune prețuri la energie, are de achitat circa un milion de lei. Compania a fost sancționată și pentru că nu a fost în stare să le trimită românilor, care i-au devenit clienți, facturi timp de luni bune. Amenzi au primit și Enel, Eon, Electrica si CEZ, spune vicepreședintele ANRE la Digi24.

Către piața de energie se uită și Consiliul Concurenței. Bogdan Chirițoiu a dezvăluit, tot la Digi24, că există suspiciuni că unora dintre românii care vor să schimbe furnizorul li se pun bețe în roate. Dacă suspiciunile se vor adeveri, vor fi aplicate amenzi.

Integral pe Digi24Comentarii

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! Nu-l vreau pe sodomitul batran care-si zice Ecce Kur Rupt. Cum o indica si numele pe care si l-a ales, are sfincterul rupt. In plus, pute.

25 august 2021 9:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.