Un nou avertisment al specialiștilor despre valul 4 de coronavirus Delta! Medicul și cercetătorul Octavian Jurma revine cu un mesaj alarmant: în România se va ajunge până în octombrie la cel puțin 5.000 de cazuri de COVID-19 pe zi.

Octavian Jurma reclamă lipsa măsurilor luate de autoritățile din România, arătând cu degetul spre Guvern, după întâlnirea de vineri pe tema pregătirilor pentru deschiderea școlii în luna septembrie.

„Saptamana trecuta Pandemia a ras in hohote de promisiunile guvernului ca "avem de toate" si "situatia e sub control" apasand puternic pe acceleratie. (...)
Situatia de saptamana trecuta nu este un accident statistic. Astfel cresterea acceleratiei internarilor la ATI a batut consecutiv in ultimele 4 saptamani recordul absolut din pandemie inregistrat in valul 3 (10.3%) si in valul 2 (27.0%). Situatia e identica si pentru internarile in spitale.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Doamna Casandră Jurma, specialistă în statistica astrologi că are din nou diaree! Toți specialiștii lui Stockfish 13 (Pește Prăjit al 13-lea, numele unui program de șah!) stau și se văicăresc că, vezi Doamne, cade drobul de sare de pe sobă peste copilul din covată! Nimeni nu se obosește însă să mute covata cu copilul de lângă sobă, ori să îndepărteze drobul de sare! În cazul Covidului, trebuie acționat cu antivirale imediat după infectare și nu să-și facă populația frecție la piciorul de lemn cu protecția iluzorie a măștilor purtate pe față. Economiștii pandemici nici nu mai recomandă acum măștile de pânză, prea ieftine și fabricabile artizanal, ci măștile speciale chirurgicale, cu mult mai scumpe. Dacă-i pandemie, bani să fie... Există o mulțime de tratamente și medicamente care să bareze la nivelui gâtului accesul virusului spre plâmâni, dar tocmai acest lucru nu se dorește! Gorobeții musai să ajungă măcar în spitale, dacă nu la urmașii doctorului Mengele din terapiile intensive ale acestora! Mai nou, o înaltă oficialitate medicală din Hamerica tuna și fulgera că unii potențiali clienți ai ATI folosesc Ivermectina (medicament antiparaziți pentru animale, dar deosebit de eficace și împotriva bolii Covid) în doze prea mari și ajung cu intoxicații la spital. În loc să ceară producerea Ivermectinei în forme și doze potrivite pentru om, ipochimenul cerea interzicerea folosirii acestui medicament deosebit de ieftin de către oameni, cu scopul evident de a nu fi afectate interesele producătorilor de medicamente scumpe, reuniți în Big Pharma!

25 august 2021 9:59

Pierre-Simon (Marquis de) Laplace (* 28. martie 1749 in Beau Bemont-en-Auge / Normandie; † 5. martie1827 în Paris): mare atentie la varianta NABLA (= DELTA la patrat, n.m.) carele e de (cel putin) 10.000 de ori mai virulenta decât cea atribuita operatorului meu diferential! Cu respect, P-SL

25 august 2021 0:21

Mama Omida Ba culmea "valului" va fi în iulie 2022, cu 89.000.000.004 DELTA-cazuri / zi!

25 august 2021 0:15

Octavian Jurma #Sug EURO-poolla, #accesez & #absorb fonduri, #avertizez & #REZIST!

24 august 2021 23:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.