O a treia doză a vaccinul anti-Covid-19 produs de Pfizer a îmbunătățit semnificativ protecția față de infectare și simptomele grave ale bolii printre israelienii cu vârste de la 60 de ani în sus, comparativ cu cei care au primit două doze, arată datele publicate duminică de Ministerul Sănătății, conform Reuters.

Datele au fost prezentate, joi, la o întâlnire a panelului ministerial de experți în vaccinare și încărcate pe site-ul ministerului duminică, deși nu au fost publicate toate detaliile studiului.

Descoperirile sunt asemenătoare cu statistici separate raportate săptămâna trecută de către furnizorul de servicii de sănătate al Israelului, unul dintre cele câteva organizații ce administrează doze suplimentare pentru a încerca limitarea răspândirii variantei Delta a coronavirusului.

Integral pe Digi24Comentarii

O minciună sfruntată, draghie tavarișci! Nu are cum să fie măsurată o asemenea creștere a protecției împotriva infectării cu coronavirus. Ar însemna ca un individ să se reinfecteze în exact aceleași condiții și să constatăm cvadruplarea cantității de anticorpi. Ceea ce este imposibil, deoarece, după infectarea precedentă, din punctul de vedere al stării de sănătate, individul va fi mult diferit față de cel inițial. Ecce ca și când ai compara mere cu căcăreze de iepure șchiop. Poți afirma că un tratament împotriva impotenței l-a fericit pe cineva ÎN MOD REAL cu o potență de patru ori mai mare dacă împricinatul reușeșete patru acte sexuale viguroase într-o oră, in timp ce anterior abia reușea unul singur, Cu Covidulețul s-a întâmplat în mii de cazuri ca vaxcinatul să dea ortul popii după una din primele doze. De ce mărire a protecței se mai pot bucura cei plecați la Domnul după cea de a treia?! Ba dimpotrivă, o doză în plus poate să mărească șansa de deces! Așa că mai ușor cu gargara pe scări!!! Nu permite logica...

23 august 2021 18:26

Dan Mai troglodiților de la minciuna digi24, voi ați auzit ce au zis cei de la OMS " studiile nu au arătat niciun efect al celei de a treia doze" iar Fainci a spus, " a treia doza in niciun caz mai devreme de 8 luni" .De unde veniți voi cu minciunile mai scribalailor slugoi.Vati vândut sufletul ptr un blid de linte.Dezinformarea a devenit un mod de viață la viață.

23 august 2021 16:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.