Mesaj dur transmis de Philip Gordon premierului Victor Ponta şi preşedintelui interimar Crin Antonescu, la capătul unei zile în care emisarul american s-a mai întâlnit cu preşedintele suspendat Traian Băsescu. În esenţă, emisarul administraţiei Obama exprimă îngrijorările SUA faţă de voturile "ilegale" de la referendum, faţă de încercările de schimbare a listelor electorale permanente şi faţă de presiunile politice asupra judecătorilor CCR.

Philip Gordon, emisarul trimis de Administraţia Obama la Bucureşti pentru a discuta despre evenimentele politice "îngrijorătoare" din România, s-a întâlnit luni mai întâi cu Traian Băsescu, apoi cu Crin Antonescu şi cu Victor Ponta, de la care a declarat că a auzit "ce trebuia".

"Evident, e mai important ce fac oamenii decât ce spun. Dar tot ceea ce pot să sper, după aceste întâlniri, este că ei (oficialii români, n.red.) conştientizează importanţa acestor lucruri şi că vor respecta aceste principii", a anunţat, în cursul serii, oficialul SUA, care a subliniat că ţara sa susţine pe deplin cele 11 solicitări ale Comisiei Europene pentru România.

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

cetatean Si nu e numai asta, ca sa-l completez pe sclavul roman. De fapt se vrea a se folosi o smecherie, si anume faptul ca nu s-a finalizat recensamantul din 2011. Concret, e cert faptul ca populatia Romaniei a scazut de la ultimul recensamant din 2002 ajungand undeva pe la 20 mil. Dar acum, se profita de faptul ca nu se cunoaste cu exactitate acest lucru pentru a favoriza ramanerea lui Basescu la Cotroceni. Intrebarea e, ce se va intampla cand se va sti ca suntem 20 de mil. din care scazand 3,7 mil de minori ar ramane ca persoane cu drept de vot cam 16,3 mil. In acest caz, cum ar mai fi privit presedintele Romaniei? Ca un presedinte care a rams la Cotroceni printr-o frauda? Atunci sa-i vedem pe toti cei care azi ii sufla in panze. Sa vedem ce or sa mai zica.

14 august 2012 15:59

sclavul roman desteapta-te romane Cei care se considera stapanii lumii (USA, Israel, alte tari in care predomina "oculta") si considera celelate tari si popoare drept sclavii lor incearca sa-si mentina slugile lor tradatoare la putere perpetua. Aceasta o fac prin minciuna, diversiune, jefuire, agresiune si crima. Jos tradatorii si stapanii lor colonialisti.

14 august 2012 12:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.