Un proiect pilot demarat la Cluj privind introducerea noilor cărți de identitate a declanșat în România o dezbatere perfect artificială, lipsită de sens, dar numai bună pentru a acoperi alte teme cu adevărat importante din societate. Să scriem pe noile cărți de identitate sex sau gen? Sexul ar limita la două opțiuni, genul permite și a treia variantă X.

Nu mai discutăm azi despre eșecul campaniei de vaccinare sau despre marile probleme nerezolvate ale guvernării, cum ar fi reformele din justiție, lumea care se schimbă din temelii, sub ochii noștri, prin renunțarea rapidă la combustibilii fosili, însă pierdem vremea cu petardele AUR și cu cimiliturile Bisericii Ortodoxe.

Or, tot ce contează în această discuție este ce spun regulamentele, legile adoptate la Bruxelles și deciziile CEDO în materie, dat fiind că suntem stat membru UE, nu în Comunitatea Statelor Independente.

Integral pe G4media.roComentarii

Dan Tăpălag Repet: mama e o EURO-curva de (bulan-)"gen" si "Tapalaga" e numele "partenerei" ei care se crede mascul, ceea ce ma determina sa ma mir ca nu m-au avortat post-natal nici pâna în ziua de azi...

10 august 2021 23:04

Planeta EURO-Maimuțielor Va rugam sa n-o mai înjurați pe (co-)maimuța (noastra) Tăpălagă D., ca si-asa nu pricepe nimic - mai bine i-ati numara urechile, dat fiind similitudinea (frapanta) dintre poza G4-dobitocului si (auto-)Portretul în Flacari de sinucigas al lui Vincent van Gogh ...

10 august 2021 23:03

noi, militant PSD Liviu Dragnea, barbat fin, el ma fute-n cur, amin! Cu o mana tastez, cu cealalta...

10 august 2021 9:28

Majoritatea postacilor psd-isti au murit de Covid-19 Doamne-ajuta!

9 august 2021 14:42

Imnul postacilor psd-isti teleormaneni Dragnea are pula mare si ne fute-n cur pe orisicare! El ne fute-n cur si-n gura si ne-o-nfige, plin de ura! Liviu Dragnea barbat fin, el ne fute-n cur, amin!

9 august 2021 9:59

Kuminecăturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al P$D Marcel, dar pe mine nu mai mai fuți în cur? Vrei tineri acum?

7 august 2021 11:45

Marcel Ciolacu Paulus, să-mi bag pula în mă-ta, așa cam de un lat de hârleț. După care să-ți dau și ție niște muie proaspătă, cu dedicație de la mă-ta. Te pup dulce, al tău Marcel

7 august 2021 8:13

Kuminecăturile Gemene Eu am fost fătat de mama mea anusal, adică printre franjurii de la găoaza ei, că vițelul adult de tatăl meu m-a ejaculat acolo-n găoz, că el era și ecce poponaut tradițional. Eu când am fost cufurit pe lumea asta, aveam ochi deoarece eram o diaree cu ochi, minune mare pe vremea aia, ce știți voi larvarilor? Eu ecce poponar din tată-n fiu și mă mândresc cu franjurii de la găoaza mea neprihănită. Votați PSD! Votați Marcelsfinkter Preputzius Hemooridus Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu! Cu respect Paulussfinkter Fekslius Limbrikus Wurst, neprphănitul Paulus căcarevasăzică, alias Ecce Kurrupt

7 august 2021 8:12

Baron homalau: am erectie, necesit frectie. Vreau postac bolsevic tanar. Acum! .

7 august 2021 7:53

Scarbit de comunisti sa-l fut pe Xi Jinping-pong în Şi Şi Gin Gii - ba ma bate chiar gându sa ma fuck Kamikaze si sa arunc în aer Ambasada RPC din localitate, ca, sa scap de derbedeii marxisti o data pentru totdeauna!

6 august 2021 23:12

Dan Tăpălagă Revin: mama e o EURO-curva de (bulan-)"gen" si "Tapalaga" e numele "partenerei" ei care se crede mascul, ceea ce ma determina sa ma mir ca nu m-au avortat post-natal nici pâna în ziua de azi...

6 august 2021 23:05

noi "scarbit de comunisit"- tu esti cel mai josnic "comunist" acoperit, purtator de palavre al adunaturilor neomarxiste USR/PLUS/PNL/Johanis, ratatii astia care, au infestat Capitala cu sobolani, cu gramezi de gunoaie si paragina ca in Coreea de Nord si China, mai rau decat a ajuns Romania pe mana neomarxistilor lu' Johanis, n-a fost nici in timpul razboiului. Faradelegea este doctrina acestor adunaturi rezistace, nu le pasa, scapa cine poate !

6 august 2021 14:24

Scarbit de comunisti As da si eu o muie unui bolsevic din considerente patriotice, dar cui? Lui Paulus, cel care pute a cacat? Lui Ecce Cur Rupt, cel cu curul rupt? Sau lui Kuminecaturile Bucilor Gemene, aurolacul blasfemiator?

6 august 2021 13:02

Kuminecăturile Gemene Muie, încerci tu să zici ceva sau a tras Klaussfinkter Wurst Johannis o serie de pârțuri umede pe sfinkterul din față? Nu prea am înțeles decât că tu înbuci ca un fomist fraier tot ce pune căcănarii pe masă... După părerea mea tu îl batjocorești pe Dumnezeu cu fiecare înbucătură, vezi să nu te îneci!

6 august 2021 8:42

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici Batjocoritor la adresa Măntuitorului, până vei fi trăsnit într-o bună zi, scârboșenia drakului!

6 august 2021 7:33

Ecce Kurrupt Evident eu am fost fătat vaginal de mama mea care unii zice că a fost fecioară, probabil deoarece tatăl meu nu putea să se slobozească decât cu aproapele ca sine însuși. Adică carevasăzică am avut o concepție miraculoasă și nicidecum artificială ca la vaci. Și apoi o naștere vaginală, fix ca pizdacii larvari. Surprinzător însă eu din naștere am avut franjuri multicolori la gaura arianusului. Deci eu nu a trebuit să aștept să împlinesc 6 sau șapte ani cum ecce obiceiul și doar apoi să fiu făkut de domn Părinte. Eu ecce specimen Homo Superior din naștere. Capisci?

6 august 2021 4:26

Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst Practic, e vorba despre (nici mai mult, nici mai puțin decât) ... cavitatea vaginala a mamei mele! Întrebarea care se pune este, așadar, daca pizda mamei mele e determinata de sex, sau / și de "gen", mai precis: daca eu aș fi putut fi fătat (pe cur și) de un mascul care declara că se crede muiere - Dvs. ce ziceți, ca io nu știu ce să mai cred?! Io am fost fătat pe cur, pentru că sunt un avorton. (n.m.) Cur de poponar care era al dracului de franjurat. (n.red.)

6 august 2021 2:42

Dan Tăpălagă Practic, e vprba despre (nici mai mult, nici mai putin decât) ... cavitatea vaginala a mamei mele! Întrebarea care se pune este, asadar, daca pizda mamei mele e determinata de sex, sau / si de "gen", mai precis: daca eu as fi putut fi fatat (pe cur si) de un mascul care declara ca se crede muiere - Dvs. ce ziceti, ca io nu stiu ce sa mai cred?!

6 august 2021 1:37

Ecce Kurrupt Ecce Normal. Dezbatere naturală sigur nu ecce...

6 august 2021 0:56

ciclop scurt si cuprinzator : de cand e lumea si pamantul sex este ce are barbatul in pantaloni si femeia sub fusta !!

5 august 2021 22:38

ciclop UE pentru Romania = am devenit sclavi in tara si peste hotare si trebuie "sa stam capra "pentru UE , am vandut tot , tot , pana si sufletul romanilor daaaa, dar suntem in UE , mai suntem si in NATO dam 2 % din PIB pentru armata si apoi le cumparam rablele pe care le dau ei la fier vechi !QQ! Citat, ad litteram , din Ciulinii Baraganului de Panait Istrati : "buna tara , rea tocmeala , hut-o-n cur de randuiala "

5 august 2021 22:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.