Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reușit să țină o transmisiune live, pe Facebook, de aproape opt ore. Live-ul lui Șoșoacă a fost prezentat de jurnalistul Radu Buzăianu, pe vlogul său de pe Youtube.

Pe imaginile redate de Buzăianu nu se poate observa data la care Șoșoacă a ținut acest mega-discurs de opt ore fără 22 de secunde.

Jurnalistul a atras atenția că ea nu s-a oprit nici măcar pentru nevoi fiziologice.

“E record! Opt ore din viața ei a vorbit încontinuu și sigur, se pune și problema unor nevoi fiziologice, că la un moment dat, ți se mai întâmplă. E nu are nevoie fiziologice, ea nu are nevoi!

Integral pe NewsweekComentarii

Marcel Ciolacu Paulus, să-mi bag pula în mă-ta, așa cam de un lat de hârleț. După care să-ți dau și ție niște muie proaspătă, cu dedicație de la mă-ta. Te pup dulce, al tău poponar neo-marxist Marcel

10 august 2021 5:29

KlauSfincter (nesatul) JohANUS, poponar pasiv Moarte patrioatei Sosoca ! Traiasca masoneria si Noua Ordine Mondiala!

9 august 2021 17:16

Muie scroafei Sosoaca Stire de cacat cu o scroafa care era constipata pt a sé putea caca a vb 8 ore incontinuu poate ii vine a cacare..

8 august 2021 20:16

Sion Sidi Ahmed, padișah al Imperiului Galactic din constelația Orion Ia te uită? Madam senator Scroafa Șoșoacă Diana, a dat un concert de imbecilități și de cretinități între bucile internetului, acolo printre hemoroizii de la găoaza Feisbuci-ului, iar rătăcitul ăla de ziaristul lui Pește Prăjit i-a cronometrat gălăgia aia infectă de grohăieli incomensurabile. Unde mai punem și faptul că speriatul jurnalist anal a stat și cu țucalul pregătit să-i culeagă din zbor caimacul de pe pișatul și căcatul fiziologic al scroafei, dar minune...madam scroafa s-a pișat în proprii pempărși și s-a căcat pe ea tot în pempărșii pregătiți dinainte, plus că te pomenești că ditamai scroafa Șoșoacă purta și chiloți de scafandru etanși, ca nu cumva să-i emane căcatul și pișatul prin izmene. Minunea Galaxiei, o scroafă care a grohăit 8 ore în concertul ăla la care a avut sigur un spectator, pe speriatul ziarist care devenise și țucălar al madamei grohăitoare, iar madama n-a avut nevoi fiziologice? Ce păcat că nu i-a dat nimeni o muie-n concert, live! Ce o fi avut imbecila asta de grohăit 8 ore în concert? Aoleu! Asta l-a făcut pe WC Tudor să se răsucească-n mormânt de pleziruri, l-a mai omorât odată pe closetul ăla anarhist împuțit, care e oale și ulcele și i-a crescut cucuta-n cur de 2 metri. Mare minune, dom-le! Aferim! Allah Abkkar! Muie AUR!

7 august 2021 7:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.