Laurenţiu Trica Mitici (Americanu') va fi dus în faţa unui judecător cu propunerea de arestare preventivă pentru omor după ce ar fi provocat moartea violentă a unui tânăr aflat pe o trotinetă electrică care l-a deranjat în trafic. Procurorii au descris filmul şicanării care a dus la tragedie.

Astfel, procurorii au stabilit că la data de 04 august 2021, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcăreşti către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Vitan Bârseşti, staţionând la culoarea roşie a semaforului electric, Americanu' a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.

„Pe fondul discuţiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei. Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determind-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, arată anchetatorii.

Integral pe AdevărulComentarii

nea corectu bine ar fi ca atunci cand se intampla ,sa rezolvam problema cu calm si cu intelegere ,intrucat nimeni nu se bucura de intamplare ,iar invectivele si injuraturile nu fac decat sa favorizeze scandalul si violenta.

9 august 2021 17:41

x Dar, si trotinetistii sunt un pericol mortal pt cetatenii care merg legal pe trotoare, in parcuri, trotinetistii au accidentat mortal varstnici, femei tinere, copii. Astia n-au nici o regula, trebuie interzisi.

9 august 2021 9:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.