Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Capitală a început să se umple, din nou, de bolnavi COVID, mai ales tineri şi fără comorbidități, atrage atenţia managerul unității sanitare, medicul Simin Aysel Florescu.

Sunt şi pacienţi vârstnici cu forme severe și critice de COVID-19, însă ce au toţi în comun este infecţia cu tulpina Delta şi faptul că nu sunt vaccinaţi, spune medicul.

"Suntem pe val... pe valul 4", povestește dr. Simin Florescu că i-a spus medicul șef de gardă .

Doctoriţa are și un mesaj pentru cei care refuză să se vaccineze din cauza "efectelor adverse": "Ce e mai advers decât moartea prin sufocare de COVID?"

Manager Spital V. Babeş: "Iar se umple spitalul. Cu pacienți mai ales tineri, cu forme critice de COVID şi nevaccinaţi"
" "Suntem pe val", îmi spune medicul sef de garda, Elena N...." pe valul 4", adaugă ea, râzând nervos......

Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINATI.

Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați??

Pentru ca "nu cred în vaccin". Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți????

Și atunci de ce nu sunt vaccinați???

Pentru ca le e frica de "efecte adverse". Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID??

ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați????

Dr. Simin-Aysel Florescu: "Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viaţă?"
Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie!! Nu trebuie sa "credeti", ci sa ascultați argumentele lor medicale și sa luați o hotărâre cu creierul ala bun, nu cu ala din paleolitic.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????

Vor sa moara sau sa fie legați de un tub de oxigen pe viata? Vor sa tremure de frica pentru viata familiilor și prietenilor lor? Nu cred.

Și atunci de ce nu va vaccinati???????

Hai, pana nu va ia ca din oala.

Vaccinati-va, dati-va și dati-le celor din jur șansa la viata și sănătate.

Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ati știut la ce va expuneți.

Noi v-am spus.....", este mesajul transmis de dr. Simin-Aysel Florescu, pe pagina de Facebook.


Comentarii

Altă șobolancă pe post de sperietoare! De ce nu-i învață cretina asta pe români cum și cu ce să combată ACASĂ coronavirusul, încă din fază, în care „bestia” nu a apucat să se „lipească” de plămâni? Există medicamente antivirale, precum și tratamente alternative care distrug virusul înainte de a invada traheea. De Ivermectină cu siguranță a auzit și purceaua asta incompetentă. Altfel nici nu era făcută șefă la Balș! Trăim doar în New Age, era analfabeților care nu judecă nimic, dar execută orbește! Ceea ce nu vrea să audă cretina ecce că indienii au jugulat deja valul 4 al tulpinei Delta, pornit chiar de la ei, cu ajutorul Invermectinei și nu cu al pseudovaccinurilor hamericane. Se pretează și la amenințări că vom muri ca muștele, iar medicii vaccimiști se vor distra pe cinste și nu vor mișca un deget să ne salveze. Păi ei nici nu salvează pe cineva. Rațiunea vieții lor ecce să ne vadă pe toți la ATI, cu țeava ventilatorului înfiptă până în pumoni. Scapă unul din cinci, sau chiar mai puțini, dar asta îi face să se simtă zei. „Uite, domne, p-ăsta l-am scăpat! Sunt MAARE!” Noroc că mai sunt și medici cu știință de carte și care își repectă menirea de a-și salva pacienții. Ăstora se umblă însă să li se ia gâtul, deoarece le strică celorlalți bunătate de pandemie și oaie de muls! Sictir, cucoană! Se vede și pe moaca ta, de la o poștă se vede, că nu ai treabă cu medicina, nici cu spiritualitate, nici cu empatia umană! Tu trebuie să tratezi bolnavii, nu să-i ameninți!

5 august 2021 15:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.