Primarul Timișoarei le face cea mai mare surpriză timișorenilor: va deveni tată. Edilul cu cetățenie germană care a preluat frâiele celui mai dezvoltat municipiu din vestul României se pregătește de cel mai important rol din viața lui, acela de părinte.

În urmă cu câteva zile, Dominic Fritz, edilul timișorean, a participat, alături de familie, la un eveniment cultural spectaculos în aer liber. În Piața Libertății din Timișoara, primarul ales a fost văzut în compania părinților săi și al iubitei sale, la un spectacol de teatru cu marionete gigantice, „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, produs în cadrul proiectului Cămine în mișcare: Centriphery.

Ochii vigilenți au putut observa că edilul era însoțit de cei care i-au dat viață și că iubita primarului este însărcinată, într-o lună avansată. Potrivit surselor EVZ, cei doi tineri vor deveni părinți, pentru prima dată în viața lor, în luna septembrie.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Popa Pas-pas Iata o stire demna de Pacaliciul zilei-zis si codita de cal.Marea senzatie este ca IUBITA lui asiatica este gravida.Intrbarea de senzatie ar fi :cu cine ? Vorba aia, "tat banatu-i fruncea".

5 august 2021 14:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.