Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, miercuri seară la Digi24, că şantierul de lângă Biblioteca Naţională, unde şase muncitori au fost prinşi sub pământ, după ce un mal care nu a fost asigurat, s-a surpat provocând provocând decesul a doi dintre muncitori, nu era autorizat și nici nu s-a luat nici o maură de siguranță astfel încât viață celor care lucrează să nu fie pusă în pericol. Prefectul a menționat că firma care face lucrarea aparţine Primăriei Sector 3.

”Lucrarea respectivă nu era autorizată, nu erau luate măsurile elementare de siguranţă pentru asigurarea şantierului respectiv şi pentru protejarea lucrătorilor. Evident că ITM, după ce va face anchetă, va vei cu rezultatele finale şi va identifica toate neregulile. Este un exemplu despre cum nu trebuie făcute lucrurile, pentru că, până la urmă, este o companie municipală care ar trebui să fie un exemplu”, a declarat Alin Stoica.

Prefectul Capitalei anunță că firma aparținând Primăriei sectorului 3, nu ar fi trebuit să facă acele lucrări care nu respectă normele de protecție a muncii.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.