Un bărbat de 72 de ani din Satu Mare, vaccinat cu ambele doze anti-Covid-19, a murit după ce s-a infectat cu nouă tulpina Delta. Pacientul suferea de mai multe boli.

Pacientul din judeţul Satu Mare avea mai bine de o sută de zile de la ultimă doză de vaccin. Recent unii membri ai familiei ar fi revenit acasă, de la muncă din străinătate. La scurt timp, bărbatul a început să se simtă tot mai rău şi, cum suferea de mai multe boli, a mers la spital. Acolo a fost internat şi, conform procedurilor, a fost testat pentru Covid 19 iar rezultatul a fost pozitiv. Cum starea li se agrava, a ajuns în secţia de Terapie Intensivă, iar acum trei săptămâni a murit.

La o zi după deces, au fost prelevate mai multe probe, iar analizele amănunţite de laborator au confirmat infectarea cu nouă tulpină Delta.

Integral pe ProTVComentarii

Zic si eu Ce subtil sprijina presa (?) noastra libera valul de antivaccinisti !

5 august 2021 12:15

Au fost și boli pentru care vaccinurile au fost providențiale, dar escrocii globaliști speculează în prezent succesul mai vechilor vaccinuri pentru obține venituri enorme și pentru a sprijini planurile Elitelor globaliste de a institui Noua Ordine Mondială neomarxistă. Vaxcinurile actuale produc, de fapt, niște mutanți temători că nu vor fi acceptați să supraviețuiască preconizatei resetări mondiale. Tocmai mă uit și mă minunez cum sclifositul doctor Alexandru Rafila pledează la un post TV în favoarea vaccinării. Se consideră pe sine și pe ații ca el cel puțin genii în medicină, care nu pot să admită că niște cetățeni oarecare pot avea și ei păreri pertinente despre vaccinuri și vaccinare, care le pot afecta grav viața, drepturile fundamentale și chiar demnitatea umană. M-au uluit aroganța de atoateștiutor a individului și nesimțirea de a interoga o interlocutoare antivaccinistă, fără a fi cadru medical, dacă cunoaște temenul „mesager” asociat tehnologie mARN într-o discuție ce se desfășura pe cu totul alt plan decât cel tehnicist. După cum se știe, acest individ reprezintă România la OMS, una din agenturile Elitelor mondialiste. Este de mirare că se mândrește atâta cu specializarea sa îngustă, dar nu este capabil să înțeleagă implicațiile sociale, morale și filozofice ale unei acțiuni cinice de „resetare” a vieții cetățenilor lumii printr-o acțiune pusă la cale pentru ca bogații lumii să devină și mai bogați, iar săracii să crape. Să nu-mi spună mie acest personaj dubios, infiltrat în PSD, că nu știe că virusul a fost fabricat la Institutul de virusologie din Wuhan - operațiunea fiind „sponsorizată” cu 39 de milioane USD de însuși Pentagonul american, intermediarul fiind celebrul dr. Fauci. Acesta este, de fapt, fondul problemei, nu vocabula „mesager”...

4 august 2021 23:02

Teodora Suciu Da' cel putin a murit "imunizat" si "protejat" 100%, ceea ce ne mai învioreaza putin si pe noi si ne face sa privim cu încredere în viitor!

4 august 2021 22:55

Fute-l, fute-l, fute-l repede pe sobolanul-liliac Xi Jinping-pong (printre Xi Gin-Gii) si câstiga masca mortuara a lu' Dan Barna. #ACUM!

4 august 2021 22:52

Anglia si Israel, tari cu cei mai multi vaccinati, INREGISTREAZA CELE MAI MULTE DECESE IN RANDUL VACCINATILOR. Acest lucru dovedeste, fara drept de apel, ca persoanele vaccinate au sistemul umanitar ~pus pe chituci~, iar la noi trompetele din media aservita, trompetele politice, ~specialistii~, asemenea lui Arafat, Strugurel=Gigel, .....smd, .... trambiteaza exact invers.

4 august 2021 21:22

Păi tocmai se lansase sloganul că valul 4 ecce pandemia nevaccinaților! Bată-vă noroacele, tovarăși incompetenți! Dar noroace din ălea cu furtunul înfipt în plămâni, cum credeți voi că se tratează coronavirusul. Adică în faza finală a acestuia, nu la început când poate fi combătut și eliminat în maxim 48 de ore cu antivirale, Ivermectină sau tratamente de genul doctoriței Groșan de la Oradea. Dar mai sunt și alți doctori adevărați, care nu tratează pacienții după protocalele lui Arafat și ale Ministerul (incompetent) al Sănătății, ci caută soluții alternative. Aceștia sunt adevărații eroi ai pandemiei, cei care o combat, nu slugoii Big Pharma, care o promovează prin vaccinarea obligatorie, Ultimile studii obiective arată că vaccinurile sunt iluzorii, imunizare este de scurtă durată, după care vaccinații devin mult mai vulnerabili, se reinfectează mai ușor, iar numărul celor care pierd bătălia este mult mai mare în rândurile lor. Există toate premizele ca cea de a 3-a doză (și celelalte din 6 în 6 luni, la care visează producătorii de vaccinuri) să distrugă iremediabil sistemul imunitar al vaccinaților! După cum vaccinarea forțată a copiilor, pentru care virusul nu este letal, iar trecerea prin boală le asigură imunitate pe viață, este o acțiune pur și simpu CRIMINALĂ!

4 august 2021 19:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.