Incidentele de la Capitoliul din Washington DC au avut loc pe 6 ianuarie.

Poliţia din Districtul Columbia a anunţat luni că încă doi ofiţeri de poliţie care au răspuns la asaltul din 6 ianuarie de la Capitoliu au murit prin sinucidere, ceea ce ridică la patru numărul de sinucideri cunoscute înregistrate în rândul agenţilor care păzeau clădirea Congresului în ziua respectivă, relatează Reuters.

Unul dintre cei doi, care lucra în cadrul poliţiei metropolitane din D.C. (MPD) din mai 2003, a fost găsit mort joi în locuinţa sa, iar al doilea, angajat al MPD din 2016, a fost găsit mort la 10 iulie, a precizat un purtător de cuvânt.

Integral pe NewsweekComentarii

Aviz și pentru capetele seci din poliția și jandarmeria române, care își permit să agreseze oameni n Aflați, idioților, că există un preț teribil pentru plăcerea voastră de a tăvăli pe jos oameni nevinovați și de a terfeli astfel demnitatea umană! Odată cu angajarea în aceste bande de sprijin pentru mafioții din politică va vindeți sufletul și calitatea de oameni liberi și onești. Ați devenit biete otrepe. Pe animale nu le putem numi otrepe, deoarece n-au ajuns încă în stadiul de a avea conștiință, deși elefanții și chiar gorile sau delfinii din apă intervin adesea împotriva leilor, tigrilor sau alți prădători pentru a apăra animale maii slabe. Voi, nu! Voi vă oploșiți pe lângă lei și tigri pe post de slugi inepte !

4 august 2021 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.