Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a susținut că există un adevărat ”fenomen” legat de persoanele care prezintă la graniţă certificate false de vaccinare antiCovid sau trecere prin boală. Pe numele multor persoane a fost întocmit dosar penal pentru fals şi uz de fals.

”Noi avem acum un fenomen cu care ne confruntăm. La intrare în ţară sunt persoane care îndrăznesc să ne prezinte, la DSP şi la Frontieră, să prezinte documente false. Deja sunt mai multe dosare penale întocmite de Poliţie. Deci oameni care au prezentat documente false de vaccinare sau de trecere prin boală sau de testare. Acest lucru este extrem de grav pentru că oamenii ăştia vin din zone roşii chiar.

Când vii în ţară şi eşti în stare chiar să prezinţi un document fals, înseamnă că nu te interesează nimic, înseamnă că tu vii şi eşti dispus să răspândeşti boala, să răspândeşti totul. Vii dintr-o zonă unde varianta Delta e la maxim, vii în România unde stăm bine, prezinţi un certificat fals, nu eşti vaccinat, nu eşti trecut prin boală, probabil să fii şi pozitiv şi să vii să stai în familie şi să spui că eu i-am şmecherit la graniţă, am trecut şi nu mai trebuie să stau în carantină. Acest lucru este foarte grav”, a declarat Raed Arafat, la Digi24, luni seara, potrivit news.ro.

Integral pe HotnewsComentarii

Referitor la Vaccinare !.... Stau și mă întreb cât de proști să fie unii dintre românii noștrii să plătescă înainte de a trece granița României cca 100 Euro pe un Certificat Digital de Vaccinare FALS de la samsarii falsificatori riscând și Dosar Penal și nu și-au făcut din timp vaccinul gratis plătit de statul român !....Tare fraier trebuie să fi să procedezi astfel !....Și tare fraier trebuie să fi să vii în țară cumpărându-ți senin de afară un Act Fals ...Dar dacă România a ajuns în ochii multor români o țară în care cu Legile și cu respectarea lor te poți șterge la cur !....Că ”ești amendat” !....Mare brânză !....Doar proștii în țara asta mai plătesc amenzi !....Unii chiar se laudă că niciodată n-au plătit amenzile care le-au luat de la Autoritățile Statului....

3 august 2021 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.