UPDATE: Al treilea muncitor găsit a fost stabilizat. Celui de-al patrulea găsit i-a fost confirmat decesul.

Un mal de pământ s-a prăbușit, luni, peste muncitori, în zona Bibliotecii Naționale, în Capitală. Doi dintre ei au fost scoși, însă al treilea este în continuare prins sub pământ. Șeful echipei spune că ar mai putea fi și alte victime.

Potrivit ISU București - Ilfov, se intervine pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbușirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naționale.

Doi muncitori au fost scoși, iar la ora transmiterii știrii se încearcă extragerea celui de ai treilea.

Un bărbat de 50 ani a fost transportat la Spitalul Universitar și altul de 33 de ani a fost transportat la Spitalul Floreasca. ISU BIF transmite că ambele victime sunt conștiente.

De asemenea, se încearcă extragerea celui de-al treilea muncitor.

Potrivit informațiilor furnizate pompierilor de șeful echipei care executa lucrările, este posibil ca alți doi muncitori să fie acoperiți integral de pământ.

Pompierii fac eforturi pentru căutarea celorlalți doi dispăruți și, concomitent, se stabilizează malurile șanțului, care are peste 2 metri adâncime.

Mai mult de 30 de salvatori acționează la locul incidentului, care a avut loc în urmă cu o oră.

UPDATE: Se lucrează pentru extragerea celui de al treilea muncitor și pentru căutarea altor doi dispăruți. Concomitent se stabilizează malurile șantului, care are peste 2m adâncime

Știrea se actualizează


Comentarii

Măi Rafaelo, căca-ma-ș în update-ul tău să mă cac și-n capul tău englezit de baltă. Bă Pulă, ce pula calului o tot scremi cu update? Că update e la computere și la sistemul de operare Windows, aici e cu totul altceva, băga-mi-aș pula-n mă-ta de idiot ce ești tu!

3 august 2021 2:10

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

2 august 2021 19:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.