David Popovici (16 ani) s-a întors în țară după parcursul fabulos de la JO 2020, iar pe aeroport a declarat că în viitor vrea să ajungă și mai sus în concursurile internaționale.

Popovici a vorbit pe larg despre aventura la Tokyo și pentru următoarele trei săptămâni se va bucura de vacanță: "Mă așteptam la o primire, dar nici chiar la primirea aceasta. A fost foarte frumos, mai ales că au venit și băieții de la Subcarpați, sunt fanul lor.

Popovici, discurs spumos după revenirea de la JO 2020: "Le-am arătat un trailer pentru ce va urma"

Le mulțumesc tututor celor care au venit. Nu prea am văzut Tokyo, ca oraș, dar în bula în care am stat noi a fost frumos. A fost obositor, însă mă bucur că am fost în vârf de formă și că am acumulat experiență. Până la Paris mai sunt destule concursuri.

Integral pe DigisportComentarii

Aristide Teică de la federație Atenție! Flăcăul și-a spumat spumant nădragii-n cur, de i se vede nicotina în turul izmenelor, de parc-ar fi fumător de țigări fără filtru.

3 august 2021 2:15

Măi Mânzule, ce le-ai arătat ălora? Că ai câștigat medalia de cauciuc? Aia care nu te-a suit pe podium? Tu ai vrea să fii mare zmeu, deocamdată ești numai o promisiune care s-a înnecat ca mulatrul românesc la mal, ca să nu zic țigonăr, că mă va apostrofa neo-marxistul Paulus. Eu îți urez succesuri, dar lasă tu trailărele pentru ăia care ori sunt șoferi, ori sunt cinefili maniaci. Între timp, dac-o tot scremi tu pă engleză de baltă, mai bine ai face ca să înveți să folosești un dicționar care te poate ajuta să traduci cuvintele respective în limba noastră românească, dar te poate ajuta și să cunoși niscai engleză autentică-n plus. Așa că plici, plici, ciupa, ciupa, dar și alte bălăceli în apă chioară. Performanțe autentice deocamdată se întrevăd la paștele cailor, așa că nu te amăgi aiurea. Loază! Succesuri de la EBA prin gura ei botoxată!

2 august 2021 20:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.