Valul al patrulea al pandemiei riscă să fie și mai agresiv decât cel anterior. Medicii avertizează că spitalele vor fi, din nou, suprasolicitate atunci când numărul infectărilor cu cu varianta Delta va creşte. În ATI au ajuns deja primii pacienți infectați cu varianta Delta, iar mulți bolnavi cronici sunt în continuare nevaccinați. Medicii îi roagă pe pacienți să se vaccineze până nu va fi prea târziu, dar e un avertisment pe care mulți români par să îl ignore.

„În Unitatea de Primiri Urgențe au început deja să apară primele cazuri confirmate chiar cu Delta. În momentul de față, camera de gardă are cam 200-300 de prezentări. La 200-300 de prezentări zilnic, în momentul în care vor apărea pacienții COVID-pozitivi, care trebuiesc izolați de restul, va fi din nou măcel”, spune Fiorela Mitoiu, medic- şef UPU la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București.

În România sunt deja confirmate peste 125 de cazuri cu tulpina Delta şi sunt înregistrate deja cel puțin 6 decese, toate la persoane nevaccinate. Tulpina Delta a devenit deja predominantă în Europa, dar avertismentul care vine de la nivel european pare să fie ignorat. Informaţia că vaccinul ne poata salva viaţa nu a ajuns la toată lumea, nici măcar la pacienţii care timp de un an nu au mers la spital de teama infectării, iar bolile cronice li s-au agravat.

Integral pe Digi24Comentarii

Carla Tănasie Ma tem ca vaca aia cu botnitza pe sub ochi din poza e ...mama - scapati-ma, ca a venit sa ma avorteze post-natal - SOS / MAY DAY - AJUTOR!!!

3 august 2021 0:07

Medic Ba stai ca mai vine si "tulpinile" lu' "variantele" GAMMA, NABLA; RO, EPSYLON, LAMBDA, SIGMA si MIU - VA FI MASACU' lu' MACELU' poollii prin spitale - io zic ca sa #Sugem EURO-poolla & sa #REZISTAM!

3 august 2021 0:04

Carla Tănasie Io ma tem ca mama va fi macelarita prima din tot spitalu', eu riscând în felul asta ca respectiva sa ma avorteze post-natal, dar dat fiind ca am supravetuit lobotomiei (conditia de angajare la Digi'n nas 24din24, n.m.) sper sa scap si de traheotomie!

2 august 2021 23:59

16.09 Băi, ia zi tu măi băiete că te dai autocunoscător....Ce treabă are ”protocolul de la Toronto”, ”căsăpirea lui John Kenedi”, dărâmarea ”turnurilor Gemene” și toate cu ”poeziile lui Eminescu”... băi, ați înebunit cu toții în țara asta și-n lumea asta cu ”Q-Anonul” vostru cu tot....Tot tembelul de român se scoală dimineața și dăi cu ”Oculta Mondială” !.....Prostului și incultului când nu-i convine ceva găseste repede cauza ....”Oculta Mondială” este de vină !.... Masonii, Sioniștii, Iluminati, Grupul Bilderberg sunt de vină că noi românii rămânem săracii Europei de fraieri ce suntem !....Îi sună frumos la ureche prostului și incultului și crede el că prinde bine la credulii de români !....Ne-mai zicând că cei ce-am mai rămas prin țara asta nu ne ”înghesuim” la muncă, că unii stau doar cu mâna întinsă la Stat ”să li se dea” !....și doar ”împrumutăm, mâncăm și căcăm”!....Nema dezvoltare, Nema investiții !.....

2 august 2021 17:13

Ce-mi place mie românul analfabet! Ăsta nu numai că n-a auzit de protocolul de la Toronto, de ce a fost căsăpit John Kennedy, sau de ce și-au hamericanii (câțiva dintre ei, desigur, nu toți) Turnurile Gemene la pământ! Ei nici n-au ținut vreodată în mână vreun volum cu poeziile lui Eminescu, iar istoria umanității ecce „o enigmă ne-nțeleasă” cum zice poetul. În schimb pe feisbuci, de unde tot românul jmecker își ia de la Ocultă hrana spirituală, zbârnâie!

2 august 2021 16:09

Ce-mi place mie de românul căruia dacă nu-i convine ceva zice că nu există !....Nu-mi convine că-i Pandemie, nu-mi convine că vine Valul 4 COVID....înseramnă că nu există, că nu-i adevărat !....că Oculta Mondială....că Francmasonii, că Iluminati, că Sioniștii....că Soroș, că Bill Gates....că Iohannis, că Cîțu, că Arafat, că Col. Gheorghiță...că toți conspiră la român și nu-l lasă la Cluburi. la Restaurante, la Concerte, la Festivaluri....nu-l lasă la Mall să stea ”bot în bot” !.....

2 august 2021 12:15

Carla Tănăsache, Digi 24 Da, va fi măcel! Și să nu vă pună dracul să luați măsuri preventive cu antivirale și antigripale, sau tratamentele doctoriței aleia golance de la Oradea că pușcăria vă mănâncă! Avem legislație completă împotriva celor care zădărnicesc succesul pandemiei, ajutându-i pe cei infectați cu Coviduleț să nu ajungă în spital pentru a se bucura de tratamentul letal, infailibil și legal de rigoare. Pot fi aplicate și pedepse suplimentare pentru sabotarea industriei de saci de plastic necesari igienizării cimitirelor, străzilor, spațiilor comerciale și insituțiilor sociale, sanitare, oficiale sau școlare. Să nu uităm căcîți (de la Căcîțu) mai mulți cetățeni frumos ambalați în saci de plastic înseamnă lăsarea fără obiectul muncii a nenorocitului coronavirus Sars-Cov-2! Numai așa putem jugula Pandemia. Numai așa putem lăsa posterității o Planetă cu doar 500 de milioane de gorobeți bogați și fericiți. Cu respect, Oculta.

2 august 2021 9:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.