Comitetul de coordonare a campaniei de vaccinare anti-COVID a realizat un material în care răspunde, cu trimiteri la studii internaționale, întrebările legate de posibile riscuri în ceea ce privește fertilitatea și sarcina, în cazul vaccinării.

Citește mai jos materialul publicat de CNCAV.

Vaccinarea împotriva COVID-19, fertilitatea, sarcina și alăptarea:

(material adaptat după Victoria Male, lector în imunologie reproductivă la Imperial College London @VikiLovesFACS)

1. Vaccinul COVID-19 ar putea reduce fertilitatea feminină?


Mai multe seturi de date indică faptul că vaccinurile COVID-19 nu reduc fertilitatea.

Deși persoanele însărcinate nu au fost incluse în studiile inițiale, iar participanților li s-a cerut să evite sarcina, unele persoane au rămas însărcinate, accidental. Sarcinile neplanificate s-au înregistrat în mod egal atât în grupurile vaccinate, cât și în cele nevaccinate, ceea ce demonstrează că vaccinurile nu au împiedicat sarcina. Persoanele care au rămas însărcinate au fost urmărite îndeaproape și au avut o evoluție normală a sarcinii.

Integral pe G4media.roComentarii

Dragă Muică, începi să-mi placi! Dacă ești tu, bine-nțeles! Dar stilul este al tău din postările în care nu te rezumi la înjurături și vulgarități. Aici ai perfectă dreptate pentru corectitudinea cu care pui problema și pentru pledoaria pentru discernământ în introducerea neologismelor, englezismelor, mai ales. Cu atât mai mult cu cât mai și demonstrezi sensul aiurea al denominativului Q&A. Bravo, deci!

2 august 2021 9:18

Q&A? Băi Loazelor, voi cu fițuica voastră călcați pe urmele Haznalelor și Latrinelor, că ăia au dat tonul la englezirea de baltă maltratând limba română, introducând cu pula cuvinte din limba engleză netraduse pe românește. Ce era așa de greu să scrieți pă românește? Apropo, voi știți ce însemnează pe românește tradus din engleză Q&A-ul vostru? Această prescurtare vine de la tehnicul Quality and Assurance, ceea ce însemnează pă românește, control tehnic de calitate sau CTC, e un termen folosit strict în fabrici și uzine care e legat de controlul tehnic de calitate al produsului finit. Voi, imbecililor ce pula calului vă tot scremeți să vă cufuriți p-aci cu căcatul vostru de Q&A? Vă-n gură să vă fut de cretini și imbecili.

1 august 2021 20:25

G4Media Adevărul ecce că sperma rămâne eccelentă pentru eurociochiști, dar puțină și fără mustul care fierbe de pe vremuri. Pizdancele se mulțumesc și cu frecușul (dacă ecce lung și gros), dar euro-poollă de unde, că ia forma de zgârci. Iar dacă se mai implementează una, ia formă încârligată și, instant, ecce suspicionată de negaționism.

31 iulie 2021 0:46

G4Media Va recomandam ca în general sa evitati "lamuririle" oferite (gratis!) de group-uri infractionale auto-denumite "comitete de coordonare a campaniei de vaccinare", sau cam asa ceva, asteptând cu rabdare destructurarea lor de catre DIICOT. Cu respect, Redactia

30 iulie 2021 23:10

G4Media Precizam ca "sarcina neplanificata" înseamna ca EURO-curva n-a mai luat-o în ciock, ci (din întâmplare, n.red.) acolo unde trebuie si ca inevitabilul s-a produs. Cu respect, "redactia"-üoollii

30 iulie 2021 23:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.