David Popovici a reprezentat România la trei probe de înot din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, mai exact la cele de 200 metri liber, 100 metri liber și 50 metri liber.

Sportivul de doar șaisprezece ani nu a reușit să obțină o medalie nici la proba de 50 metri liber, ultima la care a participat acesta.

David Popovici consideră că este mai bun la probele de distanță mai mare
După un parcurs mai mult decât onorabil la Jocurile Olimpice, având în vedere și vârsta foarte fragedă a acestuia, Popovici a declarat că participarea la Tokyo reprezintă cea mai frumoasă experiență sportivă și că are de gând să revoluționeze înotul.

„E puțin diferit, e un alt stil de înot. Trebuie să te antrenezi la alte chestii, să fii mai bun la alte chestii. Momentan, sunt mai bun la înotul puțin mai lung și mai de anduranță. Dar o să fiu mai bun și la 50. Explozia e una dintre calitățile principale pe care trebuie să le ai în proba de 50 metri, dar cred că cel mai important e să menții viteză și să ai control asupra ei. Degeaba dai din mâini tare, ca un câine turbat, dacă nu scoți ceva din asta.

Integral pe DigisportComentarii

Prestația extraordinară? Care prestație nene? Că sărmanul NU a obținut nici măcar medalia de cauciuc a locului enșpe, pardon medalia de izopren. E de apreciat oarecum că tânărul mânz care s-a bălăcit acolo la olimpiadă a călătorit pe banii federației române degeaba, în rest, la anul și la paștele cailor. Ce rost mai are să se mâzgălească alt articol de ziar, care să NU menționeze nimic extraordinar?

1 august 2021 20:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.