Jamie Lee Curtis a vorbit pentru prima dată despre faptul că Ruby, copilul ei, este transgender.

Actriţa de la Hollywood, în vârstă de 62 de ani, a făcut mărturisiri despre modul în care tranziţia copilului ei mai mic a ajutat-o ​​să-şi dea seama că genul nu este unul stabil.

Diva a dezvăluit că ea şi soţul ei, Christopher Guest, au urmărit cu mirare şi mândrie cum fiul lor a devenit fiica lor, Ruby. Vedeta a mai spus publicaţiei că Ruby - cunoscut anterior ca Thomas Guest - şi logodnicul ei se vor căsători anul viitor.

Fiica de 34 de ani a lui Jamie şi Christopher, Annie, este deja căsătorită şi lucrează ca instructor de dans.

Integral pe Ok MagazineComentarii

Kuminecăturile Gemene După ce m-am semnat mai jos, mi-am dat seama că l-am ignorat în fund și proFUND pe idolul meu Marcelsfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, cel care nu numai că are barbă ca și Conchita Wurst dar are și găoaza franjurată cum o au pizdacii #rezistaci neo-marxiști de la PSD. Nu uitați să votați transgendării de la PSD în frunte cu Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea și Marcelsfinkter Wurst Ciolacu, că toți au găoaza franjurată. Luați lumina întunericului de la Moscova, că așa zice Pravda. Anusfranjuratus Uber Alles! Că și găoaza mea e numai franjuri de la cârnații ascunși de subsemnatul acolo între buci, că așa-i moda la #rezistacii pizdaci neo-marxiști. Cu respect, Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst, alias Ecce Kurrupt

1 august 2021 6:47

Kuminecăturile Gemene Și iată că iar am uitat să mă semnez. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu ecce promulgătorul programului România Metamorfozată. Lăsați copiii să se metamorfozeze! Fanaticilor larvari! Arianus Uber Alles!

1 august 2021 2:41

Ecce Kurrupt Dragi pizdaci poponari și poponauți, eu provin dintr-o ilustră familie, iar pe părinții mei îi cheamă Gheorghe, care e mama, iar Costică pe tatăl meu, cel care i-a proptit cârnațul între buci mamei mele Gheorghe, cârnaț ascuns acolo care m-a slobozit sau flegmat pe mine-n acel găoz care a devenit originea mea pe planeta asta binecuvântată anal și carnal și franjurat la găoază. Uite așa am ajuns eu aici printre voi dragi poponauți, aici unde e raiul pe pământ. Numai Xi Jinping-pong ne mai poate salva, iar numai Vladimir Putin ne mai poate mântui, că deh, numai de la Răsărit vine lumina întunericului neo-marxist. Vă fut în găoază cu mult drag. Al dumneavoastră Paulus, alias Kuminecăturile Gemene, neprihănitul Paulussfinkter, care-l ador pe idolul meu Marcelsfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, președintele neo-marxistului PSD

1 august 2021 0:02

Simona Tudorache Sa stiti ca si Dvs. va puteti castra copilu' la orice ora si-i puteti implanta ugere de silicon, vagine si ovare made'n China ("prelevate" de Xi Jinping-pong dela detinuti politici înca în viata, n.red.) fara sa riscati inculparea pentru mutilare / profanare de cadavre!

30 iulie 2021 23:24

Ecce Kurrupt Se aude pizdacilor larvari! Metamorfozați-vă odată și voi! Sigur că ăsta de mic copil se juca de-a v-ați ascunselea cârnațului între buci cu specimene Homo Superior din cercul prietenilor de familie și apoi a petrecut ceva timp și în dulap precum o larvă în propriul cocoon... Dar iată acum ce spectaculos dă poponautul din buci și își ia zborul din cuibul părintesc... Ecce invidia oricărui părinte...

30 iulie 2021 17:14

UNFORGIVEN Asta-i moda la Hollywood, ametiți de iarba si prafuri. Parca si fiica lui Cher si Sonny Bono - Chastidy, a luat-o pe invers. UE vine tare din urma sa recupereze si ne trasează indicații. P S: Bravo Orban, Victor Orban !

30 iulie 2021 16:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.