Curtea de Apel Galați a respins în cameră preliminară rechizitoriul întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pe baza căruia au fost trimiși în judecată fostul episcop de Huși, Cornel Onilă, și fostul arhimandrit, Sebastian Jitaru, acuzați că au agresat sexual, violat și șantajat mai mulți minori.

Conform soluției pronunțate miercuri, 28 iulie, Curtea de Apel Galați a respins rechizitoriul în camera preliminară și l-a întors către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași fiindcă „este neregulamentar întocmit, iar neregularitatea nu a fost remediată de către procuror”. Procurorii ieșeni au la dispoziție trei zile să conteste această decizie.

Anterior, la finalul lunii iunie, instanța admisese parțial cererile și excepțiile invocate de Cornel Onilă și Sebastian Jitaru, constatând neregularitatea actului de sesizare, în speță a rechizitoriului, concluzionând că acesta nu este „apt să investească instanță de judecată”.

Integral pe LibertateaComentarii

Kuminecăturile Gemene Episcopia s-a lepădat prompt de înaltul poponaut și chiar de mai multe ori decât toți ucenicii domnului nostru Cristian Homobuci puși laolaltă. Episcopia a declarat clar că "regretă sminteala creată în acest caz” și că ”nicio instituţie nu poate fi confundată cu o persoană”... Întrebucerea ecce oare dimineața următoare n-o fi cântat vreun cocoș prin sat...

1 august 2021 8:00

Ecce Kurrupt Evident prokuriștii anti corupție ai Direcției Neprihănirii Arianusului ecce specializați pentru întocmirea dosarelor de acuzare a pizdacilor penali și nu știe să întocmească dosare de acuzare pentru cei neprihăniți. Ecce Normal.

1 august 2021 6:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.