Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României este în procent de 95% deja negociat cu Comisia Europeană şi sigur, în perioada următoare, va fi aprobat, a declarat, joi, la Ministerul Finanţelor, Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

El a răspuns astfel fiind întrebat despre faptul că „presa din Germania” a criticat PNRR şi spune că este „un document slab”.

„Este un document foarte bun. România îşi va aloca 29,2 miliarde de euro în perioada următoare. Este, dacă vreţi să ne gândim, ca o doză de adrenalină pentru această economie în următorii ani de zile. PNRR va fi aprobat… PNRR-ul României este, în totalitate… 95% deja negociat cu Comisia Europeană. Sunt anumite detalii. În perioada următoare le vom discuta şi sunt sigur că vom avea PNRR aprobat în perioada următoare ”, a spus Cîţu.

Integral pe EconomediaComentarii

PSD = Cel mai cel partid politic pentru România PSD care din 1990 până azi a făcut 80% din datoria externă a României, înglodând țara-n datorii externe de 85 de miliarde euro în toate guvernările sale. Totalul datoriei externe a României acum e 121 miliarde euro. Națiunea oare va ierta acest partid neo-marxist-împuțit care e PSD?

1 august 2021 21:05

ABCD Daca nici autoritatile Germane, n-au reusit sa-l convinga pe Catu&Co&Johanis ca, rahatul de PNRR redactatt de prostul prostilor Ghinea impreuna cu adunatura rezistaca, este hartie de sters la koor, atunci, nu mai este nici o speranta pt. Romania, sa supravietuiasca cu sobolanii rezistaci, care prin frauda la vot, si-au pus bocancii si rucsacurile pe gurmazul Poporului. Singura solutie, inca o revolutie ! Sa gonim pe sobolanii rezistaci, in gaurile de unde au navalit la furat.

30 iulie 2021 8:21

USC (Uniunea Salvați Căcîțul): Fii patriot si doneaza doza ta de "vaccin" Căcîțului (cu mentiunea "a se administra intravenos în beregata") ca macar el sa scape viu din "pandemie" si sa se fuckă "rezilient"!

29 iulie 2021 22:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.