Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunțat, joi seara, prin intermediul unui comunicat de presă că până la această oră au fost ridicate 6 din cele 13 vagoane de marfă care s-au răsturnat noaptea trecută în stația Fetești.

Un accident feroviar a avut loc, miercuri noapte, în stația CFR Fetești, în urma coliziunii între locomotiva unui tren care era în circulație și o garnitură care era staționată. În urma incidentului circulația feroviară a fost dată peste cap. Mai mult, reprezentanții CFR au anunțat că se intervine în permanență pentru a degaja traficul. Până la această oră au fost ridicate 6 din cele 13 vagoane de marfă răsturnate noaptea trecută.

„S-au ridicat 6 din cele 13 vagoane de marfă răsturnate, componente din compunerea celor două trenuri de marfă – boghiuri și osii -, bucăți de șină de cale ferată ruptă în urma ciocnirii celor două trenuri de marfă, iar în acest moment se acționează cu cele două trenuri-macara pentru ridicarea locomotivei”, se arată în comunicatul transmis în această seară de CFR.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.