La două zile după „spectacolul“ de la aeroport, când l-a certat pe ministrul Sporturilor, a refuzat să-i strângă mâna şi a „urecheat“ şi presa, spadasina de 36 de ani şi-a schimbat radical tonul, printr-o postare pe Facebook.

Ana Maria Popescu şi-a „pătat“ performanţa remarcabilă de la Tokyo, unde a luat argintul olimpic, printr-o agresivitate verbală neaşteptată, la revenirea în ţară.

Fireşte, comportamentul ei a fost taxat de opinia publică, dar şi de mass-media. De altfel, într-un comentariu scurt şi acid, Cristian Tudor Popescu a catalogat ieşirea Ana Mariei Popescu de la aeroport drept „tupeu de mahala“.

Văzând reacţia opiniei publice şi reflectând asupra modului în care s-a comportat, Ana Maria Popescu a avut, totuşi, puterea de a-şi recunoaşte greşeala. Şi printr-o postare pe contul ei de Facebook a ţinut să facă o serie de precizări importante.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Draga Ana-Maria, felicitari, de zeci de ori te felicitam, pt. onoarea facuta de tine Romaniei ! Cat despre comentatorii rezistaci PNL/USR/PLUS cu insulte grobiene, gunoaiele astea raman ceea ce sunt: niste gunoaie.

30 iulie 2021 8:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.