Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) anunță, în raportul săptămânal, că 82% dintre cazurile de COVID și toate decesele înregistrate săptămâna trecută au fost la persoane nevaccinate.

Conform documentului, în săptămâna 19 – 25 iulie, 51.9% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Ilfov, Iași, Cluj și
Timiș.

„82.4% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate”, precizează INSP.

Integral pe G4media.roComentarii

Marius Ivanescu @ Ioana Câmpean Da`de "cotele obligatorii" de "refugiati" si de "salvarea" planetelor "noastre" n-ati mai defecat de mult niciun "articol", nu?! Cu respect, MI

30 iulie 2021 0:33

, Ioana Câmpean BREAKING FUCKING FALE-NEWS: în LITUANIA e EURO-nebunie GENERALA pe tema Refugiadei de vara - cetatenii sar la gâtu' "refugiatilor" si pe Ursula o doare în (von der) Pizden!!!

30 iulie 2021 0:30

Ioana Câmpean Nu stiti cumva ce poolla cui îmi atârna în EURO-ciock?!

29 iulie 2021 22:44

USC (Uniunea Salvați Căcîțul): Fii patriot si doneaza doza ta de "vaccin" Căcîțului (cu mentiunea "a se administra intravenos în beregata") ca macar el sa scape viu din "pandemie"!

29 iulie 2021 22:43

Anthony Fauci Ba la noi în SUA rata incidentei e 100% IDENTICA între "imunizati" si semenii lor sanatosi (la cap)!

29 iulie 2021 22:38

Erată. ... numărul săptămânal de efecte adverse grave (ale vaccinurilor anticovid) ecce de ordinul zecilor DE MII, iar cel al morților vaxcinați de ordinul miilor!

29 iulie 2021 16:08

Bravo Romanski! Bravo! Bravos! Acum vreo 10 zile, inglejii publicau rezultatul unui studiu la scară națională despre efectele cam nasoale înregistrate deja la ei de acest ditirambic val 4. Și când se apucă ăia de la Oxford ș Cambridge să ștuduie, apăi chiar le ștuduiesc. Și ce a ieșit interesant la iveală? Într-adevăr, numărul de infectări în rândul vaxcinaților o fo mai mic decât al nevaccinaților, respectiv 47% față de 53%, diferența fiind totuși nesemnificativă. Lucrurile se schimbă radical atunci când vine vorba de procentajul deceselor. Ei, aici e belea mare! Cei 47% infectați dintre vaxcinați au dat 63% din numărul morților, în timp ce gloata de 53% nevaccinați au dat doar 37% !!! Aici se vede cât de înapoiați pot fi tâmpiții ăia de ingleji în materie de mistificarea datelor! Păi tre să fii tembel să comunici boborului cifrele exacte! Trebuia să spună și ei (ca la noi) că dintre cei vaxcinați s-au reinfectat sub 8% și n-a merlit-o nici dracul, pe când dintre persoanel nevaccinate s-au procopsit cu virusache restul de 82,4. În ce privește morții, 100% nevacinați! Așa se face treaba, ca să se îmbulzescă și dacopații la vaccinare. Nici americanii nu sunt mai isteți. Ei au un organism federal care contorizează săptămânal numărul de efecte adverse GRAVE ale vaccinurilor și numărul morților. Esența ecce că numărul săptămânal de efecte adverse grave ecce de ordinul zecilor, iar cel morților vaxcinați de ordinul miilor! Păi care gorobete dacopat și informat mai are chef să se vaxcineze la aflarea acestor date obiective? Pe urmă, hop și ministerul israelian al sănătății, care a comunicat oficial că eficacitatea reală a înțepăturilor Pfizer și Moderna ecce de 39%, ci NU de 95%. GHINION!

29 iulie 2021 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.