Kimmy Gang, o vietnameză stabilită în Olanda, a devenit țința unei escrocherii în mediul online după ce a primit o cerere de prietenie pe Facebook de la un bărbat care susținea că este prezentatorul Mădălin Ionescu. El i-a spus că are nevoie de bani pentru fiul său Filip de 17 ani, diagnosticat cu o boală neurologică. Impresionată de povestea așa-zisului Mădălin Ionescu, femeia a fost păcălită și i-a virat, în mai multe tranșe, aproape 63.000 de euro.

* Ca să o convingă să îi trimită banii în conturi din SUA, bărbatul care s-a dat drept Mădălin Ionescu i-a spus că este o persoană publică și nu îi poate primi în conturi din România.
* Femeia a primit imagini, clipuri video și a discutat pe Skype cu bărbatul care pretinde a fi prezentatorul TV din România, înainte de a-i vira cei 63.000 de euro.
* Mădălin Ionescu a declarat pentru Gândul că a depus plângere la poliție, însă autoritățile nu au făcut nimic.
* El spune că infractorii care se folosesc de numele lui și abordează femeile pentru sume mari de bani au rețele și în România.

Integral pe GândulComentarii

Ina Stoica Va închipuiti asadar (cam) ce face alde Coldea & Co(-mplicii lui, n.m.) si pe ce bani stau astia.... Cu respect, Redactia

29 iulie 2021 0:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.