Pro TV a anunțat miercuri, 28 iulie că va întrerupe producția emisiunii „Ce se întâmplă, doctore', aflată în grila postului de 18 ani. Vestea a fost dată prin intermediul unui comunicat de presp, care nu oferă însă foarte multe detalii cu privire la această decizie.

„Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă. De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale', este anunțul dat de Pro TV prin intermediul comunicatului de presă.

Oana Cuzino, primele declarații despre plecarea de la Pro TV
Oana Cuzino a anunțat, la rândul ei, vestea pe rețelele sale de socializare. Aceasta a previzat că se va ocupa în continuare de proiectul ei online doc.ro

Integral pe TVManiaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.