România trebuie să fie pregătită pentru a face faţă valului patru al pandemiei de COVID-19, iar cea "mai sigură" cale pentru a o încetini este vaccinarea, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

"Acest virus cu care ne confruntăm de atâtea luni a făcut şi continuă să facă victime. Deşi acum ne aflăm într-o perioadă cu un număr scăzut de infectări, trebuie să fim realişti. Pandemia nu s-a încheiat. Vedem în multe ţări o intensificare, aşa numitul val patru, şi România trebuie să fie, la rândul ei, pregătită pentru a-i face faţă.

Cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie rămâne vaccinarea şi îi îndemn pe toţi care nu s-au vaccinat încă să meargă cu încredere să se vaccineze, pentru că efectele benefice de protejare împotriva COVID-19 sunt certe şi demonstrate. Fiecare persoană în plus dacă se vaccinează contribuie cu responsabilitate la încheierea acestei grave crize sanitare", a spus şeful statului, la ceremonia de decorare a 45 de medici şi asistenţi medicali cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei.

Integral pe AgerpresComentarii

ciclop pentru saptamana in curs presedintele si-a castigat salariul ,inclusiv cheltuielile cu naveta de la Sibiu : a citi cateva fraze care nu spun mai nimic , a evitat cuvantul ""pereoada " si e gata de plecat la Sibiu , vorba cantecului :" 'di, di, di masina di pan-la Sibiu nu te opri": pa, ne auzim luni , pana atunci nu ma deranjati sa imi stricati "somnul de frumeste '

29 iulie 2021 20:54

sexolici Si eu va indemn sa va asumati raspunderea in caz de manipiulare,minciuna ,Genocid si Crima cu premeditare.Cand va veti asuma raspunderea ca si conducatori si sistem medical ,Cu cea mai mare placere ma voi vaccina cu intreaga familie.Asa mam vaccinat doar eu si sotia fiindca noi copii avem trei.Iam sfatuit sa nu se vaccineze daca vor sa aiba o familie.

29 iulie 2021 10:21

noi Afara din Primarie cu infractoarea Clotilda, a furat voturile cu sacii, a acoperit sect.1 cu gramezi de gunoaie unde colcaie sobolani infometati ce musca oamenii. ALOOO! DSP, Catu PNL, Johanis sef la romani, ministereasa cu vaccinarile, pana cand veti batjocori pe romani, POPORUL a ajuns la capatul rabdarii, daca punem mana pe voi, va spargem capetele seci !

29 iulie 2021 9:40

Iohannis si Căcîţu trebuie rapelaţi de urgenta cu 7-8 doze în mezencefal, ca sa #REZSTE! si sa duca mai departe vi(-ru-)sul / "proiectul" "european" - #ACUM!

29 iulie 2021 0:40

"Tulpina" lu' "varianta" lu' DELTA: Bine, da' de mine dece nu mai zice (besse pe EURO-bot, n.m.) nimica?!

29 iulie 2021 0:33

Agerpress-Precizare Contra "valului" IV nu ajuta decât "imunizarea" cu (câte) 8 rapeluri în nas si cu alte 7 între ochi, urmate de înca 11 în carotida si de 3 doze în EURO-varice, dupa care ciclul se reia (de la sine, n.red.).

29 iulie 2021 0:31

Foaie verde laba gâștii! Cine naiba-i scrie președintelui textele astea răsuflate, burdușite cu locuri comune? Este stilul omului, sau lenea îl face să nu dea niciun pic de personalitate la ceea ce scoate pe bucă? Pe mine unul, după maxim zece cuvinte, mă trage irezistibil la aghioase. Vorbește, deci, la o ceremonie protocolară, bifează ce are de spus și o taie spre Sibiu. Îl doare pe el în bască despre ce o fi cu virusul și antivirusul, care-o fi adevărul și de ce mor mai mulți vaxcinați decât nevaccinați. Pe tema asta se discută aprins în SUA, Regatul Unit și Israel, adică țările cele mai vaxcinate din lume, dar ce contează?! La noi, fie ninge, fie plouă, ce ne pasă? Avem linia trasată di la șentru și nu ne abatem de la indicății...

28 iulie 2021 23:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.