În așteptarea valului 4 al pandemiei, deputatul I. Moșteanu, de la USR, spune că a fost un eșec campania de vaccinare din pricină de comunicare și marketing neperformante. Ca și cum vaccinul ar fi un produs care trebuie vândut, la concurență cu alte produse. Or, zisul vaccin este plătit de stat, nu e nevoie să prostești omul ca să scoată bani din buzunar pentru el. Iar dacă guvernul ar fi făcut reclamă uneia dintre cele 4 firme producătoare, cam ce scandal s-ar fi iscat? Și ce dracu să commarketești în general despre un vaccin? Că înțepătura nu doare, în schimb îți dă niște senzații mai ceva ca heroina și în final te face nemuritor?

Premierul F. Cîțu se apără pretinzând că guvernul a creat toate condițiile pentru a se vaccina 10 milioane de oameni, dar „clienții” n-au venit.

R. Arafat zice că n-au venit din pricina unor influenceri, care i-au manipulat pe mulți români, determinându-i să nu se vaccineze.

Integral pe RepublicaComentarii

Măi Neprihănitule Poponar poponaut Paulus, măi labagiule, măi muistule, bați câmpii ca de obicei, de parcă ai supt numai de la veceul ăla de Cornel Nistorescu. Ce mai zice Pravda? Măi franjuratule la găoază, dar neprihănit mai ești tu. Ptiu, să te flegmez să nu de deochi cumva!

31 iulie 2021 23:46

gaozar bolsevic pestifelic depistat: 10:18

29 iulie 2021 11:14

Harticol fără cap și fără coadă! Marelui gazetar, care zace cu adevărat în CTPulea, îi ard buricele să-i pleznească pe incompetenții care, chipurile, gestionează pandemia la noi în țară, dar afilierile sale politice mizerabile la neomarxism, LGBT-ism, dispreț față de nația din care provine și față de valorile naționale și creștine, pentru care îi și curge mălaiul în traistă, îl fac să-și dea singur peste dește și să mârâie doar un pic cum că nu ecce bine ce fac stimabilii! Măsura adevărată a talentului său a fost arătată într-un teribil comentariu de demascare a neomarxismului cultural. Pentru una ca asta cred că nu i s-a arătat doar un deget acuzator, ci direct ghioaga, iar băiatul s-a cumințit instant!

29 iulie 2021 10:18

noi, militant PSD, găozar, bineînțeles O iau la greu in anus si asta explica orientarea mea marxist-comunista. Nu va atingeti de pensiile speciale si nici de contractele baronilor cu statul! Muie saracilor!

29 iulie 2021 9:51

noi Afara din Primarie cu infractoarea Clotilda, a furat voturile cu sacii, a acoperit sect.1 cu gramezi de gunoaie unde colcaie sobolani infometati ce musca oamenii. ALOOO! DSP, Catu PNL, Johanis sef la romani, ministereasa cu vaccinarile, pana cand veti batjocori pe romani, POPORUL a ajuns la capatul rabdarii, daca punem mana pe voi, va spargem capetele seci !

29 iulie 2021 9:38

Tânăr de 26 de ani mușcat de un psd-ist Scarboase fiinte!

29 iulie 2021 9:36

Fute repede o EURO-șobolancă primarizdă-negationizdă la Sectoru' I. #Acum! în ciock, ca daca nu, risti sa iei EURO-sculament.

28 iulie 2021 23:12

Fute, fute, fute repede un sobolan negationist! Acum! .

28 iulie 2021 21:09

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

28 iulie 2021 19:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.