Curtea de Apel Ploiești a respins, miercuri, apelul intentat de Matei Strugurel, găsit vinovat de zădărnicirea combaterii bolilor.

Decizia de condamnare la un an de închisoare cu executare, dictată inițial de Judecătoria Buzău, rămâne definitivă.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, bărbatului i-a fost interzisă exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioada de 2 ani după executarea pedepsei sau considerarea ca executată a pedepsei principale cu închisoarea. De asemenea, el este obligat la plata a 550 de lei cheltuieli de judecată.

Integral pe Europa FMComentarii

Justiție, sau bătaie de joc? Asta e întrebarea. Adică, un om amărăștean și cu mai fără prea multă minte, a fost destul de isteț să se ducă la spital pentru că tușea, iar acolo omul n-a fost diagnosticat cu covid-19 dar a fost găsit suferind de TBC, motiv pentru care a fost internat. Omul a fugit din spital speriat să nu se molipsească de covid, iar justiția Pulii din România l-a condamnat cu executare? Păi, mă cac un căcat mare în capul preșdintelui comitetului de judecată care l-a condamnat pe amărâtul respectiv și-l fut și-n gură până-i fac ochii ca sarmaua. Omul trebuia pedepsit, dar NU cu pușcărie cu executare, era suficientă o amendă de 1000 de lei, sau eventual o condamndare cu suspendare, ce era chiar așa de greu de rezolvat acest caz? Când un politician corupt ia sau cere mită 1 milion de euro, i se dă condamnare cu suspendarea pedepsei dar rămâne și cu mita, fără să fie sărăcit. Unde pizdoiul mă-sii e dreptatea aia pentru fiecare, futu-vă-n gură cu justiția voastră cu tot. Muie!

31 iulie 2021 22:36

As da o muie unui postac bolșevic. Acum! .

28 iulie 2021 19:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.