Asociația ACCEPT solicită partidelor politice parlamentare să se distanțeze de proiectele legislative considerate ”iliberale” anunțate public de AUR, se arată într-un comunicat transmis G4Media.ro de Asociația Accept. Potrivit sursei citate, AUR este ”partid cu o agendă extremistă care instigă la ură și discriminare împotriva persoanelor LGBTI”

AUR a anunțat, marți, că va depune un pachet legislativ, după modelul legislației maghiare anti-LGBTI, care interzice educația despre gen, orientare sexuală și identitate de gen, invocând o falsă protecție a copiilor.

Potrivit Accept, anunțul AUR vine la mai puțin de un an după ce Curtea Constituțională a României a decis că legea prin care se interzice referirea la identitatea de gen în școli este neconstituțională pentru că beneficiarii sistemului de educație, copiii și tinerii din România, au dreptul la informare corectă despre realitate.

Integral pe G4media.roComentarii

noi Scarbele de popo si lesbi, sunt respinse si detestate de toti parintii, bunicii, care doresc pt copii lor, un viitor sanatos si sa duca mai departe neamul si stramosii. Cum indraznesc partidele politice,sa oblige familiile sa-si bage popo si lesbi pe langa copii ?! Aceste maladii degenerative sa fie tratate in spitale, nu sa fie pe capul societatii.

29 iulie 2021 9:18

ACCEPT: "viitorul european" înseamna sa stai ci ciocu' cascat, sa vie EURO-poolla sa te intromisioneze printre amigdale si tu sa sari de cur în sus si sa zbieri ca-ti place si ca #REZIST!

28 iulie 2021 23:06

În agenda onor Ocultei globaliste, degenerarea speciei umane ecce un fapt dintre cele mai plăcute lui Lucifer, zeul tutelar al drogangiilor astora care se f... în ce vrei și ce nu vrei, numai nu în ce a dat Dumnezeu, sau a creat Natura drept sănătos, curat și binecuvântat cu dragoste. Oculta de care zic vrea mai puțini oameni pe Terra, cam 8 din 9 ducă-se la naiba, iar ACCEPT-iștii ăștia ieșiți din mamele lor pe altă ușiță decât cea firească își imaginează că va sta cineva să-i recunoască drept strâmbi între drepți! Ba, dimpotrivă, îi va ronțăi SIDA, sifilisul și cancerul printre primii... Așa că să nu-i f... grija partidului AUR!

28 iulie 2021 18:10

Ecce Kurrupt Asociația ACCEPT Cârnațul în Sfinkter merge însă la sigur. Propune un joc altfel. "Înbuci ceva cu Konchita Wurst". În prima zi de grădiniță nu îți aduci merinde de-acasă iar la prânz îți alegi un scăunel la Masa Tăcerii cu doamna educatoare... Viitorul nostru eurovizionar ecce astfel asigurat.

28 iulie 2021 16:48

Oltean AUR este , intr-adevar, un partid fascist, ultranationalist si extremist. Dar , apeland la sentimentele reale si de necontestat anti LGBTI ale majoritatii covarsitoare a poporului roman, vrea si va primi voturi. Nu uitati ca asa a ajuns si Hitler la putere. Cat despre protectia tinerei generatii - daca cineva citeste (si nu din auzite !) ce scrie in legislatia anti-pedofilie maghiara, poate sa vada ca se incearca protectia psihica , in spiritul ideilor crestine despre familie, a copiilor. Nici vorba de propaganda anti LGBTI, ci de moderatie ale exceselor acestei minoritati, excese care contravin moralei traditionale si crestine.

28 iulie 2021 16:35

noi Scarbele de popo si lesbi, sunt respinse si detestate de toti parintii, bunicii, care doresc pt copii lor, un viitor sanatos si sa duca mai departe neamul si stramosii. Cum indraznesc partidele politice,sa oblige familiile sa-si bage popo si lesbi pe langa copii ?! Aceste maladii degenerative sa fie tratate in spitale, nu sa fie pe capul societatii.

28 iulie 2021 16:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.