A fost un sfârșit de săptămână înfiorator pe șosele: 24 de oameni au murit în accidente rutiere produse în toată țara.

În doar trei zile, polițiștii au lăsat fără permis aproape două mii de șoferi care au încălcat legea. Direcția Rutieră a Poliției Române propune amenzi mai mari pentru cei care nu respectă regulile și îi pun pericol pe ceilalți pasageri și conducători auto.

A fost unul dintre cele mai negre weekenduri pe șoselele din România. 24 de oameni au pierit, între care numărăm și cinci copii. Cea mai tânără victimă, un bebeluș de trei luni a murit într-un accident cumplit în Bacău.

Integral pe ProTVComentarii

Pute Oare carnetele date pe ochi frumosi nu ar fi si ele o cauza !!!???

27 iulie 2021 7:09

Oltean Suntem singura tara din lume (nu numai din UE !) in care masinile dotate cu radare trebuie sa fie vizibile. In alte tari, radarele sunt puse pe masini fara insemnele politiei, care stationeaza sau circula ca orice masina cibvila, dar, care fac, intre timp, masuratori. In foarte multe tari sunt rdare tip pistol sau puse pe jos, fdeparte de masinile care sunt mascate, sau sunt instalate si radare fixe (aceptate de legislatie !), care fac poze cu numerele de inmatriculare a celor care depasesc viteza legala si ti le trimit acasa, impreuna cu factura sau cu solicitarea de depunere a permisului. Ca sa nu spun ca pedepsele pentru cei care circula cu masini neinmatriculate, fara verificare tehnica sau neavand permis, sunt extrem de dure. Deci , practic toata legislatia rutiera ar trebui innasprita radical. Pisica cu clopotei nu prinde soreci !

27 iulie 2021 3:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.