PSD a anunţat, luni, că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1, transmite News.ro.

”Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal şi reprezintă doar urmarea firească a unei situaţii de criză declanşată şi întreţinută de către Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand. În plină stare de alertă declarată la nivel naţional, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol şi fără precedent în România şi care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalităţi autoritare şi a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta – în speţă Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?”, a transmis, luni, PSd Sector 1, într-un comunicat de presă.

Social-democraţii precizeazăcă au semnalat în repetate rânduri că ”lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetăţenilor şi este dusă cu incompetenţă şi rea-credinţă, generând penalităţi împovărătoare la bugetul local, dar şi cheltuieli suplimentare prin achiziţii total netransparente”.

Integral pe UniversulComentarii

xyz Idioata Clotilda n-a inteles nimic, din hotararea Instantei de judecata, adica, idioata Clotilda, nu poate sa rezilieze singura - cum ar vrea idioata, contractul cu Romprest, trebuie sa voteze si consilierii. Acestia, vor refuza sa fie complici la afacerea cu mafia siciliana, clocita de idioata Clotilda, deoarece, mafiotii o data bagati in Capitala, vor aduce droguri, gunoaie cu tonele, orice nenorociri pt bucuresteni.

26 iulie 2021 21:32

noi Consilierii PNL si PSD nu trebuie sa fie complice la afacerea mafioata a lu' Clotilda, cu interlopii italieni, infractorii italieni vor aduce tone de gunoaie in Romania, sub contractul fraudulos cu sect.1 nenorocita. Consilierii sa respinga rezilierea contractului cu Romprest si semnarea contractului cu mafia siciliana a gunoaielor. Clotilda e o nenorocita.

26 iulie 2021 21:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.