Competiţia între companiile farmaceutice pentru dezvoltarea unui tratament anti-COVID-19 sub formă de pastile se intensifică, în timp ce o companie japoneză a început testele clinice şi intră astfel în cursă alături de societăţi precum Pfizer sau MSD (Merck Sharp &Dohme), relatează duminică agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Pastila concepută de laboratorul japonez Shionogi ar urma să fie administrată una pe zi şi obiectivul ei este de a neutraliza virusul într-un interval de timp de zece zile după infectare.

''Scopul nostru este un produs cu administrare pe cale orală sigur, la fel ca Tamiflu sau Xofluza'', a declarat publicaţiei The Wall Street Journal directorul general al acestei companii, Isao Teshirogi, dând exemplul acestor două medicamente folosite împotriva gripei.

Integral pe HotnewsComentarii

Încă o șansă pierdută! In Românica există deja un leac naturist care face Coviduțul șah mat în cel mult 36 de ore. Este vorba despre un ulei din plante medicinale cu care se elimină, printr-o simplă badijonare a foselor nazale și a fundului gâtului, ORICARE dintre virușii sau bacteriile cu potențial patogen nu mai pot ajunge în plîmâni. Dar otoritîțile statului român, aliniate la găozul marilor companii Pharma, al intereselor străine în general, nici nu vor să audă de producerea pe scară largă a acestui medicament! El se numește ELLE OIL”S DVC și poate fi achiziționat de pe site-ul elleoils.com, telefon 0371 239 254. In Germania se vinde precum pâine caldă, deși producătorii români, o firmă micuță de produse naturiste, și-ar dori să-și vândă produsul în România. Până acum, doar ministrul apărării naționale și-a arătat interesul, recomandâdu-l pentru producere și promovare Institutului Cantacuzino. „Doritorii de bine” de acolo au obiectat însă că ei produc numai soluții apoase, în timp ce produsul naturist cu pricina este unul uleios. De parcă le-ar fi cerut cineva să reinventeze tehnologia (astăzi pierdută!!!) cu care americanii pretind că ar fi aselenizat încă din 1969!!!

26 iulie 2021 12:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.