Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, eliberat condiționat în 15 iulie, după ce a executat 2 ani și 2 luni din condamnarea de 3 ani și jumătate de închisoare, a fost chemat luni la DNA.

Anunțul a fost făcut duminică de către Codrin Ștefănescu, care susține că "hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă".

"Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

Observ că tovarășul dobitoc Paulus s-a revoltat p-aci, s-a umflat fasolea-n el și e constipat, sărmanul nu știe să ia un purgativ ca să se poată căca contra vântului liniștit. Sărmanul Dragnea e ostracizat mai ceva ca Ion Ilici Iliescu pă vremea lui Cizmar vodă cel împușcat și plumbuit în Decembrie 1989. Păi, ocnașul Dragnea e chemat să dea cu subsemnatul la organele de justiție pentru că a călcat legile-n copite, ce e așa de mare filozofie? Păi sigur că după ipochimenul ăla cu cap de prezervativ vulcanizat Codrin Ștefănescu e ditamai hărțuiala pe capul și pe curul franjurat al lui Dragnea, iar prezervativul ăla ambulant de Codrin Ștefănescu îi tot pune comprese cu leacuri la găoz lui Dragnea, ca nu cumva care căcare Dragnea să facă un guturai la buci ca să se apuce să strănute cu găoaza cu miez că infectează tot boborul PSD cu covid-19 și așa mai departe și alte virusuri nedepistate încă. Vă-n gură să vă fut cu ocnașul vostru liberat Dragnea cu tot.

1 august 2021 5:09

Este clar, pentru orice om cerebral, faptul că D.N.A. a fost, este și va fi un instrument de REPRESIUNE POLITICĂ, asemenea securității lui Ceaușescu, folosit de către partidele de dreapta. După cum s-a observat acest DNA, a raspuns comenxilor venit de la PNL, USR+ indiferent dacă aceste partide au fost la guvernare ori in opoziție. O asemenea ”instituție”, precum D.N.A., reprezintă pepiniera ideeilor NAZISTE!!!!

27 iulie 2021 8:29

Pensionari manipulati Niste gunoaie de pensionari pt 100 de lei au venit la DNA pt al sustine pe un hot si un escroc ca Dragnea. acesti sunt platiti si adusi de escrocul Codrin Stefanescu..

26 iulie 2021 13:42

Aveți grijă, tovarăși dobitoci! A mai fost unul ridicat pe cruce pe nedrept și...

26 iulie 2021 11:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.