Medicii de familie și infecționiștii atrag atenția că răcelile sunt frecvente în acestă perioadă de vară, la fel ca în lunile de primăvară. Specialiștii susțin că vindecarea durează mai mult decât la răcelile obișnuite și că afectează atât copiii, cât și adulții.

Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, spune că medicii de familie au în această perioadă foarte multe cazuri de infecții respiratorii. „Parcă suntem în luna aprilie. Este o patologie pe care o întâlnim în mod obişnuit în lunile aprilie-mai”, spune dr. Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, citată de publicația Smart Living.

Infecțiile respiratorii cu rinovirusuri sunt frecvente în această perioadă. Ele evoluează endemic, nu epidemic – asta înseamnă că apar mai multe cazuri la un moment dat. Circulația lor a început în luna mai și probabil că vor persista circa o lună de acum”, spune medicul infecționist Adrian Marinescu.

Integral pe GândulComentarii

Sau (exact) ... invers si anume "varianta" DELTA are (prin coincidenta, exact) aceleasi simptome cu ... valul de răceli care afectează copiii şi adulţii, nu?!

26 iulie 2021 23:26

Breki.news !!! Un val de răceli afectează POLITICIENII PROȘTI şi PUPINCURIȘTII DIN TOATE PARTIDELE!!!!

26 iulie 2021 10:26

Marius Ivanescu Bine, dar Guvernul TREBUIE sa profite de aceasta oportunitate de şantaj pentru a-i prinde pe nevacinati & "negationisti" cu arcanu' si sa-i "imunizeze" / "protejeze" cu forţa, ca pe EURO-vite, ca în China, Cuba si Coreea de Nord (tari cu culturi si regimuri similare UE), nu?!

26 iulie 2021 8:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.