Persoanele care nu s-au vaccinat antiCovid riscă să nu mai între în malluri sau în restaurante. Iar ca să îi încurajeze pe cei din mediul rural să se vaccineze ar putea fi organizate tombole cu utilaje agricole.

Sunt doar două, dintre măsurile pe care autoritățile române le iau în calcul, pentru a crește rată vaccinării, care acum, este printre cele mai scăzute din Europa.

Sub amenințarea unui iminent val 4 al pandemiei, coaliția de guvernare caută soluții pentru a-i determina pe români să se vaccineze antiCovid.

Integral pe ProTVComentarii

ProTV - Stirileprotv.ro - UP DATE Tocmai am aflat ca jidovul Ronald Lauder a fost prins si "imunizat" prin "protejarea" cu 5 doze de "vaccin" în ficat si alte 16 în maduva spinala

24 iulie 2021 23:41

ProTV - Stirileprotv.ro - UP DATE Tocmai am aflat ca "persoanele" (cetatenii, n.red.) care nu s-au "vaccinat" antiCovid vor putea totusi sa intre în mall din considerente de sanatate publca, în scopul de a se caca în el, penru a evita aglomerarea fecalelor defecate de "persoane" în zona caii de acces în mall ... Cu respect, "redactia"-poollii

24 iulie 2021 23:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.