Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a transmis un mesaj „clar și răspicat”, vineri, partenerilor de Coaliție din PNL. Dacă se pune problema unui schimb de ministere după alegerile interne din PNL, atunci USR PLUS se va retrage din Coaliția de guvernare și va trece în opoziție, a avertizat Ghinea. Potrivit acestuia, chiar dacă deocamdată Guvernul nu este în pericol să cadă, Executivul nu reușește să funcționeze așa cum își doresc cei din USR PLUS până când nu se va termina „jocul muzical de la Congresul PNL”.

„Mesajul meu este foarte clar şi răspicat: indiferent cine câştigă alegerile interne din PNL, nu se pune problema de o schimbare a portofoliilor după Congresul PNL. Dacă se pune problema aceasta, atunci plecăm. (...) Avem foarte multe proiecte începute, avem 40 de angajamente de guvernare USR PLUS, din care unele au fost deja îndeplinite (...). Nu este acceptabil să stăm să primim toată ziua bobârnace”, a declarat Ghinea, într-o conferinţă de presă, la Timișoara.

Potrivit acestuia, Guvernul nu este în pericol să cadă, însă Executivul nu reuşeşte să facă reformele aşa cum şi-ar dori USR PLUS, pentru că toată lumea aşteaptă să se termine „jocul muzical de la Congresul PNL” şi să ştie „cine e şeful” cu care să se discute.

Integral pe Digi24Comentarii

ciclop nu pleaca nici cainele de la usa macelariei nici t usr plus de la ciolanul guvernarii, ce fac ei sunt doar amenintari si santaj pentru ca au simtit ca cel care a mosit guvernul - presedintele navetist tine de prostia pe care a facut-o , vream musai "guvernul meu", QQ!! alrcea nu stie , nu ma in sel , stiew sa faca naveta saptamanal ibiu Bucuresti !!

24 iulie 2021 13:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.