Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat după ce consilierii locali liberali și social democrați au refuzat să participe la ședința Consiliului Local în care se discuta despre rezilierea contractului cu Romprest. PNL și PSD s-au înfrățit din nou, spune Armand.

Reprezentanții PNL și PSD au refuzat să participe la ședința de vineri a Consiliului Local.

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se afla un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului București în vederea promovării unei acțiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1, a anunțat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 îi acuză pe consilierii locali PNL și PSD că nu vor rezilierea contractului deoarece la mijloc sunt numeroși bani.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

xyz pt. Renée Porteau de la Morandfière sau cine-o fi cetateanca: daca cineva este lenes si hotz, aceea e Clotilda, infractoare inraita care a furat sacii cu mii de voturi destinate PSD, acum, infractoarea Clotilda, ingroapa sect.1 si Capitala in gunoaie si sobolani, pute sect.1 precum arondismentul cu africani din Paris. Hai, cara-te, nenorocito USR/PLUS Clotilda, in gaura de sobolani de unde-ai iesit la furat.

24 iulie 2021 14:01

Fute repede o șobolancă negaționizdo-userizdă. Acum! .

23 iulie 2021 23:40

Renée Porteau de la Morandfière - Ce tot fabulați atâta! Care firmă franceză - cum se chiamă? Romprest e o firmă de rromi leneși și hoți!

23 iulie 2021 20:07

je Stati cu ochii pe nenorocita asta de infractoare Clotilda, este presata de firma franceza , sa grabeasca rezilierea contractului cu Romprest, infractoarea sacrifica sanatatea si viata bucurestenilor din sect.1, pt firma franceza sa inhate contractul cu gunoaiele. De zece ori mai scump, si de cinspe ori mai prost decat Romprest.

23 iulie 2021 16:07

ȘTOARFA asta HOAȚĂ mai are curaj să vorbească?! O țară întreagă știe ca au furat alegerile locale de la sectorul I, iar ea vrea desființarea SIJ, instituția care o ancheteaza pe ea și pe HOȚUL de barna. LA PUȘCĂRIE AMANDOI!!!!!

23 iulie 2021 15:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.