Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că în Coaliție și în Guvern au avut loc discuții despre stimularea campaniei de vaccinare, în condițiile în care autoritățile se tem de valul patru al pandemiei. Printre posibilele măsuri, Barna a anunțat că românii vor putea merge la mall în weekend doar dacă sunt vaccinați. De asemenea, vicepremierul a precizat că sunt luate în calcul tombole cu utilaje agricole pentru cei care se vaccinează, pentru a încuraja campania de vaccinare în mediul rural.

Principalele declarații ale vicepremierului Dan Barna:

* Am discutat chiar în ședința coaliției din această săptămână. Au fost prezentate mai multe variante, pe unele dintre ele premierul si-a exprimat sustinerea.
* E clar că trebuie să venim cu măsuri pe modelul celorlalte state europene pentru încurajarea campaniei de vaccinare. Probabil valul patru va avea acel efect de stimul pentru acea parte din populație care nu s-a dus până acum să se vaccineze.
* Sunt doua tipuri de demersuri, cele de încurajare și stimulare, dar și acele măsuri pentru cadre medicale, pentru accesul la anumite servicii neesențiale, existența vaccinarii să fie o condiționalitate.

Integral pe Digi24Comentarii

USC (Uniunea Salvati-o pe Clocotilda de EURO-gunoaie): Sustinem "stimularea campaniei de vaccinare" a mamei lu' Dan Barna, mai precis "imunizarea" ei TOTALA prin injectarea de 18 rapeluri simultane în oavare, în ceafa, în amigdale si în ugere, la interval de (cel mult) 2 ore!

25 iulie 2021 23:04

Ceea ce afirma acesta COADĂ DE TOPOR = barana dan seamănă cu declaratiile unui lider NAZIST!!!! Mai are putin și ne spune când să vorbim și când să tacem. Băi PROSTOVANULE, dacă o persona vaccinata transmite virusul în egală măsură cu o persoană nevaccinata, de ce trebuiesc tratate în mod diferit? Daca Israel și Regatul Unit au vaccinat cele mai multe persoane, dar tulpina ”delta” face ravagii ....., de ce purtati ochelari de cal? Te-ai întrebat de ce în aceste două tari persoanele vaccinate MOR PE CAPETE? De ce nu-ti vaccinezi familia?

23 iulie 2021 15:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.