Liderii PNL din cele mai puternice organizații PNL din țară s-au întâlnit miercuri pentru a discuta despre lupta internă din partid. Surse participante la ședință au declarat pentru HotNews.ro că la întâlnire s-au pus pe masă două scenarii posibile pentru următoarea perioadă. Astfel i s-a propus europarlamentarului Dan Motreanu să candideze pentru președinția PNL în echipă cu Ilie Bolojan ca președinte executiv.

O a doua variantă discutată este ca organizațiile prezente să decidă în grup, susținerea pentru unul dintre actualii pretendeți la șefia PNL fie Ludovic Orban, fie Florin Cîțu. "Nu s-a luat încă o decizie. Scopul este să încheiem războiul intern care poate distruge partidul" au explicat sursele citate.

"Trebuie să găsim o formulă prin care să facem pace ]ntre cei doi pentru că se paote rupe partidul. Competiția mai durează încă două luni și nu știm cum va arăta partidul dacă cei doi continuă scandalul intern. Am discutat două variante, dar nu s-a luat nicio decizie. I s-a propus lui Dan Motreanu să candideze la președinția PNL, să meargă la partid și să țină un echilibru între premier și președintele Camerei Deputaților. Motreanu ar putea fi secondat de Ilie Bolojan care ar putea fi președinte executiv. A doua varianta discutată este ca toate organizațiile prezente să acorde sprijinul unuia dintre cei doi candidați și astfel să încline balanța decisiv și să se încheie bătălia internă", au explicat pentru HotNews.ro sursele participante la întâlnire.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.