Premierul Florin Cîțu a publicat miercuri un grafic care arată evoluția salariului mediu lunar net în raport cu inflația în acest an, după ce PSD a acuzat o scădere a puterii de cumpărare a românilor, din cauza avansului prețurilor.

„Salariul mediu net lunar a crescut în 2021 mult mai rapid decât rata inflației. În fiecare lună. Asta inseamnă că fiecare leu câștigat în plus de români are o valoare mai mare (cumpără mai multe bunuri). Ca să înțeleagă și psd-iștii: așa crește puterea de cumpărare”, a scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

Câştigul salarial mediu nominal net a scăzut cu 1,9% în luna mai a acestui an, comparativ cu luna anterioară, la 3.492 lei, în timp ce câştigul salarial mediu nominal brut a fost de de 5.695 lei, cu 109 lei (-1,9%) mai mic decât în luna anterioară, potrivit celor mai recente date ale Institutului Naţional de Statistică (INS).

Integral pe EconomediaComentarii

clujean Partule,poate ca leafa ta de bugetar a crescut in rest numai mariri de preturi. Matule, tu aiurezi, mergi si te cauta la cap ca ai probleme si tu si gasca de la PD care te ling in cur.

23 iulie 2021 7:26

Zagura Probabil a crescut salariul net la bugetari, la ”privați” nicidecum, ca să nu mai vorbim de pensionari (a nu se confunda pensionarii cu asistații sociali pentru care se găsesc totdeauna pomeni electorale).

23 iulie 2021 7:26

As da o muie. Vreau Xi Jinping (習近平 / 习近平, n.m.). Acum! . .

22 iulie 2021 23:41

"Tulpina" lu' "varianta" lu' DELTA: Da' de mine dece nu mai scrie nimeni nimica, ca fuck "ravagii" prin mUiE ?!

22 iulie 2021 23:37

noi stai la rand!

22 iulie 2021 22:01

je, militant PSD online Vreau sa sug o pula. Acum!

22 iulie 2021 21:22

As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

22 iulie 2021 18:51

x, alis noi, postac bolsevic, sodomizat de mic As fute-n cur poporul roman daca as avea cu ce... M-am inscris in P$D, ca macar P$D sa sodomizeze bine poporul roman prin politici teroriste.

22 iulie 2021 15:48

x "Când te uiți la fauna din jurul lui Cîțu, îți scuipi în piept și spui: “Doamne nu mă lăsa!” Fel de fel de trepăduși, de vipere și de sconcși politici, de cărăbuși aduși cu drona, de ciumafăi, născuți în Bronx, de dive de Fratelli și infanți de Ferentari, toată pegra diasporei, adusă cu alai, în chip de patri(h)oată națională, reprezintă tabloul susținătorilor lui Cîțu". memorabil citat dintr-un articol de ziar memorabil.

22 iulie 2021 15:40

ion Du-te la drak' de repetent, Catzule, adreseaza-te Poporului Roman, bai, tampitule de rezistac, cand vorbesti despre banii cetatenilor, caci, PSD-ul care te obsedeaza si te bantuie, nu este decat un grup, ca si voi, rezistacii PNL-puturosi si gunoaiele de USR/PLUS! Analfabet functional esti, bai, Catzule, puscaria te va manca la sf. de mandat de kakat al "guvernului meu"

22 iulie 2021 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.