Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheș a analizat radiografiile pulmonare ale unor oamenii infectați cu virusul SARS CoV-2 și a tras concluzia că plămânii persoanelor vaccinate sunt mai puțin afectați.

Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheș utilizează o fotografie a medicului Faheem Younus în care apar plămânii unor persoane infectate cu virusul SARS CoV-2.

Fotografia utilizează metoda comparației și prezintă plămânii unor persoane vaccinate și nevaccinate anti-COVID 19.

”Diferența între două cazuri tipice infectate COVID-19 și cu simptome. Cel din stânga vaccinat, cel din dreapta nevaccinat. Se vede cu ochiul liber că plămânul persoanei nevaccinate este mult mai afectat”, a explicat expertul Cherecheș.

Concluzia este că vaccinarea protejeză împotriva virusului. Simptomele sunt mult mai ușoare dacă ești vaccinat(ă) - ești protejat(ă) de simptome severe sau deces”, este concluzia expertului român” mai spune Răzvan Cherecheș.

Răzvan Cherecheș este profesor de Sănătate Publică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


Comentarii

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o epidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

22 iulie 2021 14:29

Găozar socialist cu trecut comunist 23:03

22 iulie 2021 9:38

Răzvan Cherecheș: Sa sugem EURO-poolla cf. normelor CE, sa ne "imunizam" & sa #REZISTAM!

21 iulie 2021 23:03

Sa mori tu? Si cum se face ca in Isrel si Anglia este TAMAN invers.

21 iulie 2021 18:51

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

21 iulie 2021 17:29

gaozar bolsevic incontinent depistat: 1542

21 iulie 2021 16:23

Plămânul ca plămânul, dar găozul! N-așa, mă Răzvan, pubulă belită? Pentru plămâni, dacă ești atent, iei din prima clipă ceaiuri și pastile antivirale. De ex. ViroProtectRapid (ceai), Proposept (tablete), Vitamina C cu propolis și echinaceea, (tablete), dar, mai ales, ELLE Oil”S DVB, un produs naturist românesc sub formă de ulei vegetal, care barează complet calea spre plămâni a ORICĂRUI virus sau bacterii cu potențial patogen, prin simpla badijonare a nărilor și a fundului gurii! Durata medie a vindecării de Covid-19 oscilează în jur de 36 de ore, în funcție de promtitudinea aplicării tratamentului. Produsul are toate avizările medicale necesare, dar nu ecce realizat decât de o mică firmă românească de produse naturiste, statul român refuzând cu obstinație să se implice în producerea sa pe scară mare, ca să nu-i supere pe rechinii producători de vaxcinuri tip apă de plouă! Produsul poate fi comandat pe site-ul https://elleoils.com sau la telefon 0371 239 254 la prețul de 80 lei fiola (suficientă pentru o persoană) sau 60 lei pentru pensionari. Acest medicament împiedică accesul coronavirusului spre plămâni și ne scutește de grozăviile pe care acesta le dezlănțuie începănd de acolo. Același lucru îl făcea și tratamentul doctorițeii de la Oradea, careia cât pe ce să i se gâtul pentru că lăsa secțiile ATI fără pacienți și fără eventuale titluri de eroi pentru urmașii doctorului Mengele! Și vine din nou răspândacul Răzvan Chercheș, expert în pielea EURO-poolei, cum inspirat zice un prieten spiritual de-al meu, să ne sparie cu EURO-bășini răsuflate!

21 iulie 2021 15:42

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

21 iulie 2021 14:28

je, militant PSD online I-as suge pula d-lui Dragnea. Am inteles ca o are mare...

21 iulie 2021 13:41

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o peidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

21 iulie 2021 13:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.