La 22 de ani a ajuns expert în Parlament. Șase ani mai târziu era deja președintele Agenției Domeniilor Statului, apoi secretar de stat pe mai multe ministere. Acum, la 45 de ani, este ministru al mediului. Peste 20 de ani pe culoarele puterii analizați cu ajutorul declarațiilor de avere într-un nou articol de Valeriu Nicolae publicat de Libertatea.

Domnul Tanczos Barna a terminat ASE-ul. Nu se știe ce specialitate, că doar este ministru și nu ne încurcăm în detalii în CV-ul oficial. Imediat ce termină facultatea, devine direct „expert” la Parlament – 22 de ani, zero experiență. La 24 de ani, în anul 2000, domnul Tanczos este deja consilierul președintelui Comisiei pentru Industrii, domnul Antal Istvan, și termină și un curs postuniversitar la Institutul Bancar Român. Mai are alte două slujbe, una de consilier local la Sâncrăieni și alta de director financiar la o firmă din București, care nu este de găsit pe nicăieri.

În CV-ul de ministru al guvernului Cîțu, domnul Tanczos Barna nu menționează nimic între 2002 și 2005, dar într-un CV mai vechi apare ca fiind consilier al domnului Antal.

Integral pe LibertateaComentarii

je Dragnea va da Ardealul Ungariei si vom fute-n cur rezistacii.

22 iulie 2021 9:33

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o epidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

22 iulie 2021 4:49

ion Vine el Dragnea la putere si va strange pe stadioane rezistacii sa-i futa-n cur prin sodomizarea cea perversa!Amin!

21 iulie 2021 21:17

je, militant PSD online ABCD, pe tine ce baron te fute-n cur?

21 iulie 2021 17:28

ABCD, militant PSD je, nu e timpul pierdut. PSD va reveni la guvernare si va da Ardealul ungurilor peste 2 ani. Amin!

21 iulie 2021 16:22

je Imi pare rau ca PSD n-a dat Ardealul ungurilor.

21 iulie 2021 14:31

je Imi pare rau ca PSD n-a dat Ardelul ungurilor.

21 iulie 2021 14:31

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual je, imi placi enrom, te-as fute-n cur nonstop, dar am auzit ca puti...

21 iulie 2021 13:32

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o peidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

21 iulie 2021 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.