Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, la Parlament, că Guvernul are în vedere relaxări de la 1 august iar că singura pregătire pentru un posibil val 4 de infectări cu coronavirus este vaccinarea. Acesta a precizat că specialiștii analizează posibilitatea administrării celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid și că “așa arată direcția în care merg discuțiile”.

„Relaxări, nu restricții. Nu scăpăm de mască la interior, deocamdată. Sunt relaxări mai mult pentru evenimente în spațiu în aer liber, cu un număr mai mare de participanți. Ora nu se schimbă, rămâne tot ora 2 noaptea.

Nu sunt foarte multe relaxări. Așa cum arată acum situația, mergem cu ce avem, cu excepția evenimentelor.

Suntem încă într-o situație foarte bună. Avem și condiții la intrarea în țară pe care nu le modificăm. Suntem precauți.

Singura pregătire pentru valul 4 este vaccinarea.

Integral pe Digi24Comentarii

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o peidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

21 iulie 2021 13:23

ABCD, militant PSD Liviu Dragnea, pe la spate, el ma fute-n cur mai frate! El ma fute-n cur si-n gura si mi-o-nfige plin de ura!

21 iulie 2021 10:14

ABCD "Când te uiți la fauna din jurul lui Cîțu, îți scuipi în piept și spui: “Doamne nu mă lăsa!” Fel de fel de trepăduși, de vipere și de sconcși politici, de cărăbuși aduși cu drona, de ciumafăi, născuți în Bronx, de dive de Fratelli și infanți de Ferentari, toată pegra diasporei, adusă cu alai, în chip de patri(h)oată națională, reprezintă tabloul susținătorilor lui Cîțu". memorabil citat dintr-un articol de ziar memorabil.

21 iulie 2021 9:58

Muie Psd Io personal, deoarece nu mai ham-ham prepuț, le-o belesc cu drag pizdacilor, îi pup de jur împrejur și-i invit la gubernare per tujur! Numai așe și numai așe, o singură doză ne-o va ține vioaie (euro-pubula) chiar și un veac de singurătate. Cu anticorpi naturali, Gabriel Garcia Marquez,

21 iulie 2021 6:51

Alexandru Costea Noi la trustul Digi'n-cur, Digi'n-nas & Digi'n gura 24 din 24 ne-am injetat deja 5 doze în cap si altele 5 în varice si suntem 100% "imunizati" si "protejati"!

21 iulie 2021 1:02

Florin Căcîţu Eu am injectat-o pe (r.) mama cu 5 doze de "vaccin" si anume, în gât, în ceafa, in nas, între ochi si în varice, dar (din cauze necunoscute mie) n-a functionat si baba a merlit-o...

21 iulie 2021 0:32

Xi Jinping-pong Hai cu prietenii la ambasada RPC si manânca un șobolan (fiert, n.m.) autohton, capturat în EURO-gunoaiele din Sectorul I!

21 iulie 2021 0:29

Xi Jinping-pong Suge GLOBAL-poolla si câstigi un set de trei mingii, un fileu si doua palete chinezesti!

21 iulie 2021 0:25

Suge EURO-poolla, înțeapă-te (ia țeapă) & #REZISTA. Acum! .

21 iulie 2021 0:23

Don't imitate, innovate! Dragnea are pula mare si fute-n cur pe orisicare. A inceput cu postacii PSD.

20 iulie 2021 23:50

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

20 iulie 2021 23:39

Șoșonarii din PNL sunt în extaz !!!! Câțu are sula mare fute-n cwr pe orișicare!

20 iulie 2021 22:24

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan lelinist cu trecut comunist 22:12

20 iulie 2021 22:19

Admin Tolerăm pencă eccem deja în New Age. Adică să ne dea ăia afară și d-acolo?! Noi, care eccem LGBT din tată-n fiu?! Ei drăcia dracului! Și p-ormă, tri doze ecce deja un căcat. Prea puține. Fo 9-10 ar mai fi ceva. Altfel ajungem să nu mai avem destui nevaxcinați care să ne îngroape eroii cu mai mult dă cinci doze, înțelegând astfel scopul econobil al depopulării planetei prin vaxcinare masivă și repetabilă la 3 luni. Aplicăm și știința marxist-darwinistă a evoluției prin adaptare la mediul ecologic progresist. Cine rezistă la minin trei doze primește oricum loc de veci în față la cimitir...

20 iulie 2021 22:12

Admin De ce toleram si chiar incurajam exprimari homosexual-sodomite pe forum? Pentru ca-i plac d-lui Dan Voiculescu Felix

20 iulie 2021 21:22

Care specialiști? Cei care lucrează pentru PRODUCĂTORUL DE VACCINURI ANTI-COVID? HA, HA, HA, HA .....HA, ce-mi plac glumele mele!!!

20 iulie 2021 20:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.