A făcut acum declarații pe larg! Florin Călinescu a anunțat că a încetat colaborarea cu Pro TV pe 18 iulie, iar acum oferă detalii despre despărțirea de postul la care a lucrat atâția ani de zile. Acesta are în vedere un alt proiect în televiziune, total diferit de show-ul „Românii au talent” unde era jurat.

În direct la Aleph News, Florin Călinescu a negat că plecarea lui de la Pro TV ar fi legată de o negociere de ordin financiar. „Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată.

Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera.”, a declarat acesta.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.