”Festivalul” de poze, ode și selfie-uri pentru Florin Cîțu cerut de oamenii angajați la guvern s-a transformat în week-end într-un festival al ruperii de realitate. Goana cu ochii scoși în cursa pentru șefia PNL angajează inclusiv resursele guvernului – de la banii din rectificare până la strategiile politice, ca în dulcele stil PSD.

Nu doar Cîțu e rupt de evenimentele zilei. Șeful statului e și el plecat din peisaj – ce diferență față de personajul de anul trecut, în priză permanent, iar șeful Camerei Deputaților, în loc să caute soluții la criza din justiție, bate și el congresele locale de partid.

Nimic mai relevant decât vizita întârziată trei zile la sinistrații din Alba, răstimp în care premierul a participat la câteva ședințe de partid fix în Ardeal și a sorbit liniștit și o cafea Rwanda în cochetul centru al municipiului Oradea. Iohannis a găsit timp pentru un mesaj de condoleanțe după inundațiile catastrofale din Germania, dar catastrofele din Alba, Cluj, Hunedoara, Maramureş şi Suceava nu l-au mișcat prea tare.

Integral pe G4media.roComentarii

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o epidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

22 iulie 2021 4:51

ciclop de acord cu ABCD si cel mai marI latraI si linge blide sunt : RARES BOGDAN si piticania, ma de buletin boc , nu mai are citu nevoie nici de hartie igienica si nici de tras apa , asigura in special cei doi si ceilalti din jurul celui care ma incercat sa saboteze moneda nationala - citu iar presedintele , drept multumire l-a uns prim ministru @@ ASA PRESEDINTE AVEM, ASA PRIM MINISTRU AVEM !!! N-AM MAI AVEA !!!

21 iulie 2021 15:32

ciclop seful statului nu numai ca e plecat din peisaj, este pur si simplu decuplat si total dezinteresat de problemele tarii , isi dace somnul de frumusete si cand este in exercitiul functiunii la Cotroceni si la sfarsit de saptamana la Sibiu.,nu a auzit nici de inundatii nici de mizeria din sectorul 1 al capitalei , nimic,nimic ,nu stie sau nu vrea sa stie , cainii latra , caravana trece ,timpul trece leafa merge , "ghinion "pas cu pas si taras grapis asteapta sfarsitul mandatului apoi trai nineaca pe banii tarii. HALAL PRESEDINTE !!! VORBA ACEIA : ALTU-N LOC SI MAI BOBOC !! DAR NU NAVEM NOI ASEMENEA "GHINION "

21 iulie 2021 15:25

ABCD, militant PSD Liviu Dragnea, bestial, el ma fute-n cur, ANAL!

21 iulie 2021 10:23

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici .

21 iulie 2021 7:46

Decuplatul Ling chiar și fără plată, ca să dau semnale inteligente că așa nu mai merge, tovarăși! Am simțit așa, cu flerul de dotare, că ecce unii prin PNL care îndrăznesc să gândească precum că însuși bugetul nostru ar fi prea mare, pe căcând, dimpotriva, ecce prea mic pentru o așa pandemie! Adică ce, numai voi vreți să cîțuiți cu spor de pe urma ei?! NOI, nimic?!

21 iulie 2021 7:32

Adimnul ecce chiar io! Io, adică pictorul cu măscări antipizdce al haznalelor și al site-ului! Altfel, Euro-pubula parai de la clienții mei gălbejiți și curcubășiți... D-aia mănânc cușer fecale minut de minut, 24 din 24...

21 iulie 2021 7:24

Cristian Pantazi Asa ca eu am ramas practic singurul care umbla cu EURO-poolla în ciock în vazu' lumii si care se "imunizeaza" / "protejeaza" de tulpina lu' "delta" & #REZISTA!

21 iulie 2021 1:06

Admin De ce toleram si chiar incurajam exprimari homosexual-sodomite pe forum? Pentru ca-i plac d-lui Dan Voiculescu Felix

20 iulie 2021 21:22

Baronul care il fute-n cur pe ABCD Si da-i si lupta! Si lupta si da-i!

20 iulie 2021 15:58

ABCD "Când te uiți la fauna din jurul lui Cîțu, îți scuipi în piept și spui: “Doamne nu mă lăsa!” Fel de fel de trepăduși, de vipere și de sconcși politici, de cărăbuși aduși cu drona, de ciumafăi, născuți în Bronx, de dive de Fratelli și infanți de Ferentari, toată pegra diasporei, adusă cu alai, în chip de patri(h)oată națională, reprezintă tabloul susținătorilor lui Cîțu". memorabil citat dintr-un articol de ziar memorabil.

20 iulie 2021 13:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.