Un studiu realizat în Marea Britanie arată că vaccinarea cu schemă completă anti-COVID este eficientă în rândul grupelor de risc, precum și în cazul pacienților care suferă de alte afecțiuni. Diferența privind eficiența dintre prima și a doua doză este una substanțială, arată studiul, transmis presei de către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Studiul a fost realizat de Serviciul de Sănătate Publică din Marea Britanie și a vizat monitorizarea pacienților din 700 de cabinete de medicină de familie.

Potrivit studiului, eficiența împotriva COVID-19 în cadrul grupelor de risc este între 30 și 60% după doza 1, indiferent de tipul de vaccin. Excepție fac persoanele cu o imunitate scăzută, unde procentul de eficiență este de 4%.

Integral pe LibertateaComentarii

Schema de vaccinare anticovid este importanta pentru ca, grupul de comunicare strategica, harafat, strugurel&gheorghiță și guvernanții să poată să-i pupe-n Ms-DOS pe toți romanii care nu s-au vaccinat!

20 iulie 2021 13:46

Plecați de aici cu prostiile voastre!!!! Israelul si Regatul Unit, țari cu cel mai mare număr de vaccinati, acum înregistraza cea mai marea rată de reinfestare și DECESE!!!! Vine un politruc, asemenea lu gouran, dementos, cîțu...., șe explica ei teoria ”EFECTUL RAZELOR DE LUNA ASUPRA GALOȘILOR DE GUMĂ” Cine draqu să-i creadă? Doar proștii, retardațiii și/sau membri de partid din pnl și usr+.

20 iulie 2021 13:40

Erată ... din simplul motiv că NU vor mai fi vaxcinați în viață...

20 iulie 2021 10:07

Ecce importantă schema de vaxcinare completă ca să se dea o știre pe marginea căreia să scrie idiotul neomarxist de mai jos măscări de obsedat sexual. Altfel trebuie reamintit că Israelul ecce cel mai vaxcinat (și mai fraier!) stat din lume. Și la ce i-a folosit?! Mii de oameni REinfectați pe zi!!! La fel, orgolioasa Mare Britanie. OMS și SUA au lansat, de la cel mai înalt nivel ideea cum ca valul al patrulea de Covid ar fi pandemia „păduchioșilor” nevaxcinați. Ei bine, englezii, care vor since să vadă care ecce adevărul, au făcut cercetări și statistici obiective care arate că din numărul total de morți înregistrați deja în cel de al patrulea val 63% fuseseră vaxcinați cu „schema completă”, iar 37% nevaccinați. Halucinant!!! Și-atunci care suntără „păduchioșii”?! Dacă se va ajunge și la al 9-lea val, morții vor fi 100% nevaccinați, din simplul motiv că vor mai fi vaccinați în viață... Așa că, dacă vă mănâncă în cur, dragi tovarăși neomarxiști, vaxcinațivă cu tonții, de la micul cu muștar, la Marea Neagră

20 iulie 2021 9:56

As da o muie unui bolșevic chinez. Acum! .

20 iulie 2021 7:07

Da muie la bolșevic și vei trăi 100 de ani! Amin!

19 iulie 2021 21:33

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

19 iulie 2021 20:49

As da o muie unui postac bolșevic. Acum! .

19 iulie 2021 20:06

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

19 iulie 2021 19:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.