Decizia de eliberare a fostului lider PSD Liviu Dragnea a fost decisă de judecătorii Tribunalului Giurgiu, Adriana Pencea (fostă Filip) și Oiţa Ghiţă.

Adiana Pencea (fostă Filip) este chiar preşedintele Tribunalului Giurgiu. Ea a fost numită de Secţia pentru judecători a CSM în 2018 pentru un mandat de 3 ani, începând cu 1 ianuarie 2019 până pe 1 ianuarie 2022. Comisiile de examinare pentru funcţiile de conducere au fost desemnate de Secţia pentru judecători a CSM, au explicat mai mulţi magistraţi pentru G4media.ro.

Secţia pentru judecători a CSM este dominată de gruparea judecătoarei Lia Savonea (foto), fostă şefă a CSM în 2019. În 2018, anul numirii Adrianei Pencea la şefia Tribunalului Giurgiu, şefă a CSM era judecătoarea Simona Marcu, soţia avocatului Gil Vasile despre care Riseproject.ro a dezvăluit în cadrul celebrei anchete de presă „Valiza” că a fost pe ştatul de plată al Tel Drum – compania despre care procurorii DNA susţin că este controlată de Liviu Dragnea – cu suma de 15.200 de lei.

Integral pe G4media.roComentarii

Muie postacului Psd-ist @ANDR Mai dute in p***a ma-ti de imputit de postac Psd-ist cel de la ora 17.47....te dai domnisoara ca nu esti postac Psd-ist dar la sfarsit te dai de gol gunoi imputit ce esti de postac imputit Psd-ist sa te f**m in gura

17 iulie 2021 22:34

ANDR Nu ca, n-as mai putea eu de dragu' lu Dragnea, dar, imi repugna si-mi provoaca greata campania unor viermi intestinali - ca scribalaul textului demascator-bolsevic, impotriva deciziei de eliberare conditionata a omului asta. Dragnea s-a condamnat singur, cand, a inceput sa atace la impozitare si taxare pe Bancile si multinationalele din Romania. Seful Reiffeisen a marsaluit pe strazi cu rezisatcii si Johanis, sa cada guvernul PSD si Dragnea. PSD-istul a incercat sa alimenteze Bugetul Tarii, sa fie bani pt salarii, pensii, copii, spitale. Acum, ati incaput pe mainile lu' Catu, Clotilda, Orban, Nicusor Dan, Barna....veti iesit la pascut cu ursii.

17 iulie 2021 17:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.