Vineri, 16 iulie, cipriota Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate și siguranța alimentelor, a vizitat centrul mobil de vaccinare din satul Petrești, Dâmbovița. Ea a subliniat că varianta Delta va deveni dominantă în UE și a spus că „situația este fragilă”, iar următoarele săptămâni vor fi decisive pentru a opri răspândirea ei la nivel european.

Însoțită de ministrul sănătății, Ioana Mihăilă, și de secretarul de stat Andrei Baciu, Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate și siguranța alimentelor, a vizitat centrul de vaccinare din Petrești, Dâmbovița, localitate cunoscută ca fiind satul natal al Elenei Ceaușescu.

Kyriakides a vorbit pentru 5 minute după vizita centrului din Căminul Cultural sătesc și a primit câteva întrebări din partea jurnaliștilor români.

Integral pe LibertateaComentarii

ABCD Comisara pt sanatate UE, copiaza lozinca buna, lansata de V.I.Lenin - "invatati, invatati, invatati", care indemn a fost excelent pt scolarizarea popoarelor. Pe dna. Comisar UE cu sanatatea, o indemnam sa intervina la USR/PLUS, sau, ce-o fi cu adunatura asta, sa-i oblige pe Clotilda si Nicusor Dan, teroristii cu gunoaie mortale pe viata romanilor, sa ridice gramezile de focare de infectii din Parcurile Herastrau, Circului, Cismigiu, unde colcaie de sobolani si put ingrozitor, cei doi teroristi USR/PLUS sunt surzi, orbi, si alienati mintal la focarele de infectii lasate pe strazi. Vrei vaccinari dna. Comisar ? Mai intai, intervine sa fie Curatata Capitala, si nu mai da cu gura despre vaccinari.

19 iulie 2021 10:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.