Se tot discută dacă e bine sau nu să facem vaccinarea obligatorie. Să dezbatem, deci! Eu cred că măcar pentru unele categorii, cei care lucrează cu publicul, angajații la stat etc., ar trebui să fie obligatorie. De ce? Cea mai „de cartier” explicație: acceptați oricum tot felul de legi care vă distrug, dar nu puteți accepta o lege care vă poate salva? Executați cu ochii închiși ce vă spun șeful/patronul, faceți compromisuri infinit mai grave pentru bani, dar nu puteți pune mască? A se slăbi cu atâta eroism. Găsiți-vă motive serioase de revoltă, lăsați vrăjeala.

În frumoasa stațiune Saturn, discut cu un chelner despre vaccinare. Nu sunt mulți clienți, plouă de stinge, deci avem timp să ne întindem la vorbă. Omul este clișeul pe picioare, antivaccinistul standard cu tot arsenalul din dotare. Totuși, îmi e simpatic. De ce? Pentru că văd cum și-a transformat, ca multe alte sute de milioane în această perioadă, revolta față de condițiile grele de muncă în revolte abstracte față de cabale și conspirații care vor să-i confiște corpul.

Chelnerul nostru s-a vaccinat. De mai bine de 10 ani lucrează pe vase de croazieră și n-a avut de ales. Lucra la Saturn fiind în așteptarea chemării pe vas. Muncește din fragedă tinerețe, mereu departe de cei dragi, cu o iubită de altă naționalitate cu care s-a împrietenit pe vas, dar pe care a văzut-o și mai rar din cauza restricțiilor.

Integral pe LibertateaComentarii

Balada postacului psd-ist Dragnea-mi fute-n cur parintii pana le albeste dintii!

19 iulie 2021 6:40

gaozar bolsevic incontinent depistat: 23:25

19 iulie 2021 6:04

Găozar bolșevic ce trebuie sodomizat, el și familia lui de EURO-laci: Costi Rogozanu

18 iulie 2021 23:25

Costi Rogozanu Ei bine, cred că vaccinarea obligatorie nu e o idee proastă întrucât spaga pe care am încasat-o ca sa "cred" ce băs io pe EURO-ciock aicea e FREE-TAX si n-am nicio treaba!

18 iulie 2021 23:23

Paulus, militant PSD, zis și Căcat Put deci exist.

18 iulie 2021 21:20

Lucifer Paulus, teaș sodomiza, dar ce să profanez la tine?

18 iulie 2021 14:37

Paulus, militant PSD, zis și Căcat Mie-mi spui? Eu aș lua în cur toată Armata Roșie.

17 iulie 2021 22:03

Kuminecaturile Bucilor Gemene, alias Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D Vreau o tulpină africană. În anus!

17 iulie 2021 18:56

Găozar bolșevic ce trebuie sodomizat, el și familia lui de aurolaci 7:53

17 iulie 2021 18:55

Costi Rogozanu Consider ca acuzarea în cauza "Crime împotriva Umanitatii" a Tribunalului International ar trebui sa acorde o atentie sporita MEDIA-șobolanilor (purtatori ai bacilului ciumei) care propaga si instiga la "vaccinarea" obligatorie.

17 iulie 2021 7:53

Costi Rogozanu Obligativitatea vaccinarii ar trebui sa înceapa cu mine si cu familia mea, prin administrarea a câte 5-6 rapeluri / cap de EURO-vita furajata si sa se termine la Tribunalul International pe motiv de Crime împotriva Umanitatii.

17 iulie 2021 7:47

Mariussfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu Eu vreau să îl vaccinez cu pula în cur și în gură pe fanul meu fidel Paulus, cunoscut ca și Paulussfinkter Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst, sau pe scurt Paulus, neprihănitul Paulussfinkter, alias Ecce Kurrupt și Kuminecăturile Gemene

17 iulie 2021 3:19

Valul 4 va lovi în păduchioșii nevaccinați, adică electoratul P$D, HAUR & Șoșoacă Doamne, ajută! O să scăpăm de cca 100.000 de șobolani bolșevici! Trist e că vor muri și oameni nevinovați...

16 iulie 2021 23:35

Costi Rogozanu e de stânga, dar se spală, e citit, gândește .

16 iulie 2021 20:07

Găozar bolșevic ce trebuie sodomizat, el și familia lui de aurolaci 11:57

16 iulie 2021 13:31

Costi dragă, te-ai prostit di tăt, sau ai primit mălai căcălău?! Mă băiatule, „tâmpiții” ăia de hamericani au standarde de conformitate pe care, în dimocrăția lor, le aplică cu strictețe, nu și în țările bananiere neocolonializate de ei precum Românica. În fine, ei au un organism de stat, n-am reținut cum naiba îi zâce, care montorizează, la nivel săptămânal, numărul de efecte adverse, de diverse grade, care acfectează persoanele vaxcinate la nivel federal. Ei bine, numărul cazurilor de efecte adverse s-a dovedit a fi de ordinul zecilor de mii săptămânal, iar numărul CAZURILOR MORTALE de ordinul miilor! Ca să te convingi de acest fenomen și să afli cifrele exacte, caută știrea în arhiva publicației CAPITAL din ultimele 10-20 de zile. Cred că ești suficient de inteligent să înțelegi că efectele vaxcinului pot surveni și în timp mai îndelungat după așa zisa imunizare, dar au fost și la noi tineri perfect sănătoși care au cotit-o spre Doamne-Doamne la doar câteva zile după măreața vaxcinare!!! Rămâne de văzut ce se întâmplă și cu copiii care se vor mai naște... Și câți?! Îți dai seama ce înseamnă să militezi pentru obligativitatea vaxcinării?! Să fi ajuns Big Pharma în faliment și trebuie miluită cu vieți umane? Ori globalizarea înseamnă și depopularea masivă a Planetei? Tu ce alegi?

16 iulie 2021 11:57

KlauSfincter (nesatul) JohANUS, poponar pasiv Cred ca vaccinarea ar trebui sa se faca obligatorie. Ca si fututul in cur.

16 iulie 2021 11:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.